View Single Post
Staro 24.10.2011., 20:17   #540
Old Iggy
Premium

Old Iggy's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor khm Pregled postova
Daj Iggy koje ti nebuloze pišeš.
Osobno nemam ni jedan Appleov proizvod, ali pričat da je sve što oni naprave osrednji proizvod i da ga prodaje samo marketing je glupost.
Jedino ga to i prodaje. U tome i jesu svjetski prvaci.

Citiraj:
Nisu oni izmislili marketing, niti mogu ljudima godinama podvaljivat poluproizvode po skupoj cijeni.
Pa to dijelom i rade.

Citiraj:
Ljudi konstantno kupuju njihov hardver i software zato što je kvalitetan i funkcionalan, ima ogromnu scenu i ono najbitnije kako je vidim Apple - imaju stila.
Aaaaaa, ima stila.

Citiraj:
Šta god Apple izbaci to izgleda stvarno vrhunski, napravljeno od najkvalitetnijih materijala, pazi se na svaku najmanju sitnicu, od fontova do zazora, kako na njihovom hardveru tako i na OS-ovima.
Gledam taj MacBook Air i ostale šrot laptope od drugih proizvođača, pa to ko da je 100 godina ispred drugih.
Poredaj HP, Acer, Toshibu, Lenovo i ostale laptope jedan do drugoga, sve isto, sve iste komponente i materijali, sve radi ista tvornica... i sad bi ja to trebao cijeniti?
I normalno da će potencijalnom kupcu prvo Appleov proizvod zapasti za oko.
Mac Air? Pa to je smijeh od proizvoda, šminka i ništa više.

Citiraj:
Isto tako i iPhone, 10x je izradom kvalitetniji od bilo kojeg HTC-a kojeg sam imao priliku držati u ruci.
A po čemu to? Konkretnije, da uzimam smartphone iPhone pored većin HTC-ova ne bi nikako mogao proći.

Citiraj:
To je ono što se meni osobno sviđa kod applea, dizajn, stil i kvaliteta, a nema sumnje i funkcionalnost da je na samom vrhu.
Dizajn, stil kažeš?
Funkcionalnost - ne kraju. Tu je problem.
Citiraj:
Nisu oni ništa revolucionarni niti posjeduju svemirsku tehnologiju, ali svakom svom proizvodu pristupaju sa nevjerovatnom pedantnošću, a to treba cijenit.
Upravo obrnuto, ne pristupaju. Tu je problem. Mobitel koji ima problema s razgovorima (i tu uopće ne mislim na probleme sa signalom), prijenosnik koji je ograničen s milijun stvari? Smiješno.
Da, nemaju svemirsku tehnologiju. Dapače, nemaju nikakvu posebno.