View Single Post
Staro 12.10.2011., 12:31   #2466
Ziiky
Premium
Moj komp

Ziiky's Avatar

Datum registracije: Jun 2005

djelim mišljenje da bi ovo trebao biti kraj serije...
Walt je prošao kompletan put i ovdje bi trebao biti kraj... Iako neće.
Scena sa cvijetom u njegovom dvorištu je genijalna, i samo pojačava izjavu "pobjedio sam"
Da je ostalo tako da je Gus izgubio slučajno, to nebi bilo to... ovako je baš pobjeda. Proračunata i genijalna.
po meni je to scena sezone...

Citiraj:
Scena sa cvijetom u njegovom dvorištu je genijalna, i samo pojačava izjavu "pobjedio sam"
Da je ostalo tako da je Gus izgubio slučajno, to nebi bilo to... ovako je baš pobjeda. Proračunata i genijalna.
Jedna od meni najjacih serija opcenito, umjerena sa naglim preokretima punim iznenadjenja tipa trovanje cijelog vodstva kartela ili gusov prelazak u zombi sferu
Kod vecine serija ili filmova uvijek znas radnju unaprijed, sto kod BB nije slucaj, znas da ce se nesto dogoditi, a ne znas sta. To se cijeni!

Ovo bi definitivno trebao biti kraj. Ne pada mi na pamet na koju bi sad stranu prica mogla krenuti?-->
Citiraj:
Autor nathan.fake Pregled postova
pobledo bas finale Breaking Bad... predobro
Citiraj:
Autor asibulj Pregled postova
Ja sam zadnjih 15 minuta gledao nagnut u ekran (kao stara kad gleda sapunicu) i napet k'o puška. Baš je legendarno završilo. To je to od njih, nema više?
Citiraj:
Autor Mad_Duke Pregled postova
Ne znam. Definitivno najbolja sezona od svih serija na TV-u u zadnjih godinu+ dana! Breaking Bad rula. Drago mi je da je Vince uzeo više vremena za script pa 4. sezona nije imala niš praznog hoda kao što je 3. imala više.
Kaj se tiče naj scene u cijeloj sezoni. Tko se ne slaže da ova scena nije najupečatljiviji trenutak ove sezone, ne znam
http://www.tvgasm.com/wp-content/upl...aking-math.png
Nisam bio siguran kak bu izvukli nakon te epizode zadnje dvije, ali eto. Uspjeli su isporučiti.
Citiraj:
Autor Franf Pregled postova
Breaking Bad je završio sezonu sa visokim C...

Citiraj:
Jedna od meni najjacih serija opcenito, umjerena sa naglim preokretima punim iznenadjenja tipa trovanje cijelog vodstva kartela ili gusov prelazak u zombi sferu
Kod vecine serija ili filmova uvijek znas radnju unaprijed, sto kod BB nije slucaj, znas da ce se nesto dogoditi, a ne znas sta. To se cijeni!

Ovo bi definitivno trebao biti kraj. Ne pada mi na pamet na koju bi sad stranu prica mogla krenuti?

CPU: Intel™ i5@3,0GHz & CM Hyper EVO 212+
MBO: MSI Mortal
RAM: Crucial DDR4 8gb
GPU: Gigabyte GF GTX 1050 ti
HDD: SSD 128gb + WD blue 1TB
RW: LG
MON: Acer 24"
CASE: Antec Fusion Remote Max
PS: Fortron 550w modular
KB+MICE: Logitech™ K800 illuminated & G500
NAS: Synology 210j WDred4TB
HEADPHONES:Bluedio t3 plus BT

TV: Philips 55pus7805
REC: DENON x1600H
ZVUČNICI: Q Acoustics = QA3050i, QA3010i, QA3090i
SUB: SVS PB1000
MEDIAPLAYER: CoreELEC @ BeeLink GT King

Ziiky`s HTPC (some kind of it) ... LINK na topic

Trenutno ništa ...

Moje njuškalo

Ne svađaj se sa budalom jer će te spustiti na svoju razinu i pobijediti iskustvom
Ziiky je offline   Reply With Quote