12.10.2011., 12:31
|
|
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
|
Citiraj:
Autor nathan.fake
pobledo bas finale Breaking Bad... predobro 
|
Citiraj:
Autor asibulj
Ja sam zadnjih 15 minuta gledao nagnut u ekran (kao stara kad gleda sapunicu) i napet k'o puška. Baš je legendarno završilo. To je to od njih, nema više?
|
Citiraj:
Autor Mad_Duke
Ne znam. Definitivno najbolja sezona od svih serija na TV-u u zadnjih godinu+ dana! Breaking Bad rula. Drago mi je da je Vince uzeo više vremena za script pa 4. sezona nije imala niš praznog hoda kao što je 3. imala više.
Kaj se tiče naj scene u cijeloj sezoni. Tko se ne slaže da ova scena nije najupečatljiviji trenutak ove sezone, ne znam
http://www.tvgasm.com/wp-content/upl...aking-math.png
Nisam bio siguran kak bu izvukli nakon te epizode zadnje dvije, ali eto. Uspjeli su isporučiti.
|
Citiraj:
Autor Franf
Breaking Bad je završio sezonu sa visokim C...
|
Citiraj:
djelim mišljenje da bi ovo trebao biti kraj serije...
Walt je prošao kompletan put i ovdje bi trebao biti kraj... Iako neće.
Scena sa cvijetom u njegovom dvorištu je genijalna, i samo pojačava izjavu "pobjedio sam"
Da je ostalo tako da je Gus izgubio slučajno, to nebi bilo to... ovako je baš pobjeda. Proračunata i genijalna.
po meni je to scena sezone...
|
Jedna od meni najjacih serija opcenito, umjerena sa naglim preokretima punim iznenadjenja tipa trovanje cijelog vodstva kartela ili gusov prelazak u zombi sferu

Kod vecine serija ili filmova uvijek znas radnju unaprijed, sto kod BB nije slucaj, znas da ce se nesto dogoditi, a ne znas sta. To se cijeni!
Ovo bi definitivno trebao biti kraj. Ne pada mi na pamet na koju bi sad stranu prica mogla krenuti?