ovak me zanima
dal zna ko kakav jos trik ili nekaj za onaj prvi stari UT , vec dosta dugo to igram ( tj od kad je izasel konstantno )
znam trikove tipa dva put tipneš tipku ljevo desno ili bilo koju pa onda naglo skoci u tu stranu , fejking death ( ovi s mojeg razreda to ne kuziju - kak ih zajebem, prvo oni mene nateravaju pa kad prejdem iza ugla se legnem a onda on prek mene prebezi ja se zdignem i :" kej je to bilo , kej je sad to , gdo me je to " muhahahhaha

)
onda uzmem ono prvo prije pistolja nekaj pneumatsko pa se s tim mogu odbaciti na malo visa podrucja
ona , da to nazovem "vještina" brzog kruženja oko mete ( kuzite na kaj mislim - drzite recimo tipku D ili A i onda oko ovoga kruzite i on vas nemre stepsti dok vi u njega sipljete sve moguce ) je usavrsena do BOLI ( jos malo pa bu mi se ruka zakrivila )
meni se ovo kaj znam jako malo cini kaj znam ak uzmem u obzir kak dugo igram , sad neznam dal sam neke zaboravil ili nisam opce skuzil
dakle ima ko tak dobar da podjeli sa menom kakav svoj trik ili tak nekaj
btw. koja je najbolja konfiguracija tipki na tipkovnici za igranje ( sprobal sam mali milijon mogucnosti i nikak da se odlucim za jenu
moj mozak je spreman za obradu svih vrsti trikova i slicno