Citiraj:
Autor panoramix
Treba ti odati Žderonjsko Priznanje ! Samo domaća pizza je ono pravo. Kad bi svi ovisnici o picerijama diljem domovine znali kakvo sve smeće završi na tijestu...
Slučajno znam da je za zagrebačke picerije najveći dobavljač Metro, a tamo nema da nema do odurne šunke stare par godina ( EU smeće), zamjenskih sireva i gaude po 27,00 kn ( moš' mislit kvalitete ), talijanskih jeftilen paradajz umaka ( ono kaj ne mogu prodati u EU ), tako da jedino što vrijedi na pizzi u restoranu su domaći šampinjoni i origano.
Bolje je peć' doma.
|
Dobro,kaj ZG ima sindikat pizzerista?
Da znam da ne buncaš,reko bi da si zašao u regiju pričanja gluposti...
Ko prvo,niko nemre gazdu koji oće stavljat kvalitetne stvari u/na pizzu(a takvih ima,vjeruj mi) natjerat da mu dobavljač bude METRO. Drugo,frend mi je do nedavno bio vlasnik jedne renomirane pizzerije i zaposlio drugog frenda koji je radio ko picmajstor tamo....tak da znam kaj pričam.
Drugo....domaći šampinjoni? Toga tek moš na prste nabrojat. 95% pizzerija opere kiselinu s onih predivnih tursko/rumunjskih gljivica,nareže na 3 djela i stavi na pizzu. 2005. godine je samo 4-5 pizzerija u ZG županiji imalo stroj za sviježe šampinjone(zamisli da onu mrcinu moraš ručno na 10 ak djelova nasjeć) a ostali su radili po goreopisanom sistemu