View Single Post
Staro 23.09.2011., 21:40   #3560
Codiac
bycod

Codiac's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor Facelessone Pregled postova
Sve u svemu na papiru i izgledom je ok telefon, pogotovo za te novce. Makar, nema custom romova još nigdje, tak da je mogućnost prčkanja po njemu dosta mala.

Negdje pišu da ima 256MB rama, a negdje 512MB, te o tome da je vjerojatno "zaključan" ram i limitiraju ga na 256MB.

da nema bas postova o njemu al prodaju ga tri operatera spanjolski turski i hrvatski

moze se rootat

nis budem riskirao 750kn za takav telefon mislim da nije lose...

evo iskustva jednog vlasnika ,

Pod 1 ne budi n00b. Šalim se naravno, ali ovaj njegov menu nisam koristio ni 2 min. Fino si instaliraš ADW ili Launcher Pro i to je to.

Baterija traje 3 dana, sensationu 1.

Ekran je kapacitivan, dakle ne radi na pritisak vec na dodir. Nema razlike u primanju dodira između njega i sensationa.

Od modova, iskreno nisam ni gledao, ja sam ga samo rootao (da mogu maknit sve nepotrebne stock aplikacije koje dolaze s njim) i instalirao modani flash player (da mob podržava flash).
Ovih dana sam se mislio malo zezat sa portanjem CM7 na njega (izašao je za ideos, pa ga je pizdarija portati na ovoga).

Svakako za 745kn mob je win, nema laga, sve fino vrti, copilot navigacija radi sjajno, kvaliteta izrade je prokleto dobra. Bolja nego na većini mobitela u tom cjenovnom razredu, a i višem.

Najbolje ti je otic do nekog tele2 centra pa ga malo po ruci provrtit.

i pitanje dali uzeto
galaxy 3
galaxy 5
u8650

naglasak da mi je to drugi mob i htio bi malo prostudirati android (tu je u8650 u dosta vecoj prednosti jer ima 2.3.3)

Intel-i5-760 / Cooler-Master-Hyper-212 / Gigabyte P55-USB3
GSkill -2x4gb / MSI R7 370 2GB / Audigy SE Xtreme
Samsung EVO850 250GB / Samsung HD204UI / WDC 1TB/Samsung SH203b
Seasonic-430w / Chieftec-LCX-2x120 / DELL U2412M
Logitech Illuminated Keyboard / Logitech-G9 / Steelpad 4D / Rumble-pad-2 / Logitech-Z4

.i.

Razer Blade 15
Codiac je offline