View Single Post
Staro 20.09.2011., 00:08   #13448
Nik
Premium
Moj komp

Nik's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Vidim da nisam jedini na 100 muka koji bajk odabrati...samo sto se ja za razliku od vas nemam na cemu voziti pa mi te muke teze padaju

Drzim da za ovo sto mi vozimo, je bilo koji AM bajk sa 140-150mm hoda ne dovoljan, nego i previse. Nema teorije da itko od nas izvuce iz takve pile ni priblizno maksimum...tak da sto god kupili dobro kupili, a na koncu kako god izgledali jeftino (YT i ini) ti bicikli kostaju preko 10 k kn pa na dalje, sto je sve samo ne jeftino.

Ja sam (trenutno) zagrijan za: Remedya 8, Zestya 314, Stumpjumpera FSR comp, Nervea AM paaa cak skicam i enduro bajkove (Strive, Spec Enduro)...i jos nisam na cistu sto bi uzeo.

Da ne bi bilo kak samo slinim za bajkovima, u mojoj glavi se vrte i kombinacije kuda takav bajk provozati...u planu je dotegliti bajk na Sv. brdo (Juzni Velebit) i spustiti se s njega.
Mozda ste skuzili moj upit Zadranima na DropBike forumu...za sad nema odgovora.

Inace to je izvedivo, ali popeti se s bajkom je prava hebada...pogledi i spust su vrhunski. Ali bit ce guracine i nosacine.

U subotu sam bio tamo pjehe, pa mozete vidjet na otprilike 1:30 kak to travnato brdo izgleda. Uspon ide prvo po kamenjaru, pa po bukovoj sumi i na koncu po travnatim singlicama i to bi trebao biti pravi gust za voziti, pogotovo travnate singlice s pogledom na more.
Slijedece sezone ta tura pada 100%, a tko se misli pridruziti nek pocne s treniranjem

Filmek vamo (Sv. brdo je na 1:30, inace ovo je jedna od najatraktivnijih tura u HR, divlje i zanimljivo pa se isplati potrositi 5min na gledanje).
Nik je offline   Reply With Quote