Citiraj:
Autor Pupo
Da, samo ti nisi vozio 113, već ti je to brzina sa skinutih onih 10%+10km tolerancije.
|
Ništa nepiše ni o kakvoj toleranciji niti o nikakvih -10%,...ljepo piše samo izmjerena brzina 113km/h a ti očito nisi skužio poantu a ona je da je na tom mostu ograničenje 100km/h cijelom dužinom mosta a ne 80km/h dok je prije i poslije mosta ograničenje naravno 110km/h.
Tako da su me revni plavi punjači državnog proračuna jedva ulovili jer sam ipak vozio supersoničnom brzinom od 113km/h.
Mislim neću biti gladan ako platim tih 1.000,00kn hvala Bogu,.. ali nažalost ovo mi je toliko glupo i nemogu vjerovati kakve stvari policija radi na cesti,..snimiti nekoga na zaobilaznici pri 113km/h,...i poslati mu kaznu od 1.000,00kn za prebrzu vožnju

,...pa barem 50% auta na zaobilaznici vozi 140-150 a mnogi i puno brže,...šta njih ne stignu snimiti?,..ili po tipu auta kuže da ih nesmiju snimiti,...gledam večeras na dnevniku još se i hvale:ulovili Rumunja na autoputu vozio 246km/h i naplatili mu 3.000,00kn kazne a meni za 113km/h 1.000,00kn,...pa di je tu logika,...kako ih samo nije sram?