View Single Post
Staro 16.08.2011., 22:00   #3307
Mikeyy
Premium

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor xlr Pregled postova
Da ne ispadne kako samo gunđam, super je to što otključavaju uređaje! Malo je manje super što su nedavno zaključali Desire, ali ok, to je prastari model koji im je donio slavu - vrijeme je da ga potope pred novim modelima. Čudna im je politika i kao sretni vlasnik jednog HTC-a odavno govorim kako mi je ovo prvi i zadnji HTC.
Ne baljezgaj. Ako imaš već rootan Desire onda valjda nisi toliko lud da ideš skidati sa HTC stranice upgrade i na silu si zaključati mobitel. Isti dan si imao stock rooted rom-ove na XDA za one koji hoće.

Oni koji imaju zaključan original oni ionako ne mogu istalirati update nikako nego ručno skinuti sa neta i proći proceduru, tako da ni njima telefon nije zaključan i ako ga hoće otključati imaju 1-klik otljučavanje,a onda mogu staviti šta hoće na njega.

Ja sam preko vikenda odlučio isprobati novi ROM za svoj Desire. Nisam sklon tim eksperimentiranjima i vozim LeeDroid već dugo vremena.
Sada sam rekao da moram probati jedan 2.1 + 3.0 rom te sam se odlučio na ovaj:
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1113070

Naravno, stock verzija pošto sam odustao od svih vanilla romova, samo se maltretiram sa njima, uvijek nešto ne valja.

Mogu reći da sam ODUŠEVLJEN. Ne toliko sa izgledom sense 3.0 nego sa time što moj Desire napokon za mene nema više niti jednu manu i sve radi kako treba.

1. Problem odbijanja poziva kada vadiš telefon iz hlača riješen sa novim sense 3.0 lockscreen-om.
2. Problem nemogućnosti landscape moda na kalendaru kada unosiš novi sastanak riješen. Ovo me je užasno živciralo pošto kalendar na mobitelu koristim više nego SMS i uvijek sam morao koristiti malu tipkovnicu, sada je to riješeno i radi i polegnut.
3. Sortiranje kontakta prema prezimenu - riješeno
4. Više Exchange računa u mail aplikaciji - riješeno
5. Označavanje svih e-mail poruka kao pročitanih u mail aplikaciji - riješeno
6. Primanje velikih vCard kontakta preko SMS-a - riješeno

Od ostalih stvari možda je ljudima zanimljivo to da ima task manager, da sada imate mogućnost paliti wifi, gps, bluetooth, brightness, hotspot, mobilne mreže, vibraciju, tihi mod, i ostale postavke iz notification bara (najgornje linije gdje vam stoji baterija i sat).

Na lockscreen-u se nalaze telefon, email, fotoaparat i sms, i to su odlično riješili, stvarno brz pristup tim aplikacijama i pišu vam odmah nove poruke, propušteni pozivi itd...

Plus sve je redizajnirano i ljepše izgleda.

Uglavnom, svima preporuka!
Mikeyy je offline