Citiraj:
Autor srale7
Sta je po tvom misljenju tu usko grlo?
|
Baza iliti pojačalo.
Citiraj:
Autor srale7
Sve je dobro do dijela kad se dotaknuo karaktera zvuka kondenzatora, ali necemo vise o tome 
|
Stalno to ponavljaš/te. Ti kondići se nalaze u posebnom filteru koji, ovisno o vrijednostima kondenzatora, regulira ekstenziju visokih tonova. Kad ćeš probati, vidit ćeš da sam u pravu. Da, dosta bi bilo o tome.
Citiraj:
Autor syss
nemreš okačit sliku sa bunch of components i reći "u ovom slučaju dac ne radi", krajnje amaterski... niti mi znamo shemu uređaja, niti imamo uređaj pred sobom... a i da ga imamo ne znam kako bi sa slike uspio eventualno rekreirat/troubleshootat nastali problem.
nije flejm, nego samo objašnjavam kako se kvalitetno izlaže diy projekt, same slike uređaja/moda su maltene nebitne uz kvalitetan popis komponenti, lokacija i shemu.
|
Iskreno, nitko me niti nije pitao za popis komponenti. Išao sam na malo drugačiji pristup prezentacije, pošto, em nisam profesionalac, em nisam picajzla. Do sheme je nemoguće doći.
Zašto sam stavio sliku gdi uređaj ne radi? Da se vidi da sam radio sam, uz neke natuknice Apparatusa koje su mi uvelike pomogle da shvatim kako je uređaj koncipiran. Da nebi ispalo, a na kraju je, da mi je Apparatus rekao točno što sve i gdi promijeniti. Još jednom mu se zahvaljujem.
Lokacija komponenti je napisana u uvodu, ako se ne varam.
Ne znam čemu ste toliko napadački nastrojeni? Uređaj izgleda isto izvana, to je najbitnije. To što ne izgleda najljepše iznutra, to je najmanja stvar. Funkcionalnost opravdava sve.
Pametnome, a i onome tko želi skužiti, dosta objašnjavanja.