Citiraj:
Autor McG
Dok ja s druge strane ne vidim kaj u tom HAF kućištu vrijedi te novce. Hrpa plastike i milijun nepotrebnih perforacija.
|
dobro si rekao
Citiraj:
Autor McG
Kao teško je naći bolje; CoolerMaster ATCS 840, CoolerMaster Stacker 830, Antec P183, bilo kaj iz SilverStone i Lian Li 1.000 + kn ponude.
Samo kaj to nisu  gamerska kućišta  , pa kao takva nisu zanimljiva većem dijelu kupaca.
|
Vecinom osnovnjaci i mala beba sanjaju gamera.. A neznaju ni kvalitetu za koju su culi. Kvaliteta se treba vidjeti i opipati.
Citiraj:
Autor skyman
Imao Stackera (STC-01, 831SE), Cosmosa, Chiefteca (ne sjećam se točan model, al jedan od skupljih), Armora..niti jedan nije ni blizu sadašnjem HAF 932 Advanced a kamoli HAF X-u..ova sva ekipa koja melje gluposti o HAF X-u sigurno (ma 100%) nije imala prilike radit s njim..to je sve što ću reć..o temperaturama u takvom kućištu da ni ne govorim..uzme se Kaze Q, spoje se oni silni 230mm ventovi..stave se na otprilike pola snage na Kaze Q..pa da vidite taj omjer tišine i odličnih temperatura svih komponenti u kućištu 
|
Nije istina. Haf prima svu prasinu. Niti u rangu kvalitetnih Silverstone, Lian-li.
Mislis da nisam imao pa laprdam? Ajde molim te, jesu li sva prijasna kucista imali 230mm ventove osim Haf-a? Ne mozes tako realno usporedivati kad su imali samo 120mm ventove.. Ja mislim da sigurno nisi imao nijedno kuciste od Haf-a (ma 100%) pa si onako fanboy. Tek si novi member a ponasas kao da jesi stariji
Citiraj:
Autor listerstorm
Jako dobra, elegantna, stylish kućišta vrhunske kvalitete izrade.
Ali mislio sam na fulltower kućišta bolja od HAF X-a do cijene od 1.250 kn.
Da su bolja po pitanju funkcionalnosti, opremljenosti, cable managmenta, airflowa ili prostranosti (na stranu izgled). I da su dostupna u dućanima. 
|
Kupi ako mislis da su bolji ali pitao si nas i vec si dobio odgovore za koju ne prihvacas dobronamjerno.