View Single Post
Staro 20.07.2011., 21:41   #16
ante5656
Banned
Moj komp

ante5656's Avatar

Datum registracije: Jun 2011
Citiraj:
Autor okarm Pregled postova
ok... posaljem ti ja shemu za taj "uredjaj" reci samo koliko sklopki zelis.. cak ti i PCB layout napravim...

aaa, sto ces sa softverskom stranom.. znas programirat?
Puno hvala, kako misliš koliko sklopki želim ,,, želim za listat naprid,nazat,pausirat,i pojačavat...

A za programiranje , neznam kakva je to vrsta programiranja , dok primjera pic kontrolere sam programiram pomoču pic programatora kojeg sam sam napravio homemade...

Citiraj:
Autor nino Pregled postova
Prije ovog, pokazi ti nama:

1. Regulator
2. Radove od fiberglasa
3. Vodeno hladjenje

Bilosto od toga nam prezentiraj, jer inace, smatrati cemo te i dalje jednim od "gnjavatora" punih love (ko brod ili podmornica) koji su dosli ku***t se na forum.

NHF, ali pre-mlad si za zivciranje.

Mislin šta ti tu ima pokazat....

Regulator san riješija uz pomoć likova na ovom forumu i eno ga puni mi aku na traktoru i radi....

Fiberglas neću ni komentirat jer su mi ljudi krljevski objasnili i rekli i nisu mi savjetovali da se ostavim toga i uzmeme tekuću plastiku ili to ve kao i u ovoj temi i onoj o regulatorima

A za vodeno hlađenje neznan šta uopce želiš šta ti tu iman prezentirat , ima san par pitanja pita san ljude rekli su mi i to je tosada trenutacno tražin koju krntiju sa hladnjakom od kabine od cu cijevi jer su vecina na koje sam naiša od aluminija a nebi baš tija da mi vodeno bude akumulator...

Na kraju krajeva što si htio rec s ovim svojim postom...

A šta se tice love uopce nisan pun ni ko titanik ni ko nautilus nego san to reka figurativno jer izgleda da neki nešto ne razumiju ...

pozz
ante5656 je offline