View Single Post
Staro 12.07.2011., 23:42   #2649
Tomy B.
Premium
Moj komp

Tomy B.'s Avatar

Datum registracije: Nov 2007
@ housel: ma valjaju i drugi SSD-ovi, jedino što se Samsung time bavi malo duže, iskreni su što se tiče brzina i stvrno nisu imali nekakvih problema sa SSD-ovima. Vjerojatno nećeš osjetiti razliku između aktualnih SATA-II kontrolera, ali kod nekih stvarno nećeš dobiti ono što obećavaju.

@ Romano.Cule: nisam rekao da ne valja cijela 320 serija, samo da ih neću preporučivati ljudima (vjerojatno hoću nakon što riješe taj problem).
A kako si ti zaključio da su Samsung-ovi SSD-ovi smeće?

Da, dobro si naveo razlog, "8 MB bug" se javlja kada SSD ostane bez napajanja i kad se napajanje vrati u relativno karatkom vremenu. Ne vidim zašto bi to bio opravdan razlog da SSD krepa.

BTW: imao sam Intel-a X-25V 40 GB i u normalnom radu nije bilo razlike između Intel-a i Samsung-a, ali sam ga prodao jer je Samsung malo veći i pouzdaniji. Ostale nisam probao jer nemam viška love za egzibicije.

Citiraj:
Autor dh41400 Pregled postova
Hahahaha ... ček malo ... netko je stvarno imao vremena/volje/želje da 3 sata u komadu uključuje i isključuje SSD iz struje?

Kakvi likovi lol
Ma ko zna šta su oni radili, uopće nisu detaljno objasnili što se točno desilo, ali ima ljudi kojima se problem desio tokom normalnog korištenja.

Pošteni trgovci: .1. .2. .3.

Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 03.08.2011. u 21:56.
Tomy B. je offline