View Single Post
Staro 03.07.2011., 10:18   #768
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor Nybelung Pregled postova
NHF i tebi Burko, ali jedino što je od toga uvjerljivije je - nokaut.

Točnije bi bilo reći da nije atraktivno pobjedio. Ali iskreno, boli njega racku za atraktivno. Neće nijedan visoki borac puštat protivnika da dođe blizu, ne treba mu Pirova pobjeda i godinu dana u traumi.

Stranicu ranije sam napisao da ode boks u quqi, ali samo zato što nisam vidio izazivača koji dolazi s namjerom da pobijedi braću Kličko.
ma nikakakv nhf, sa svim napisanim se slazem 100%, jer je istina. hay je krenuo u borbu onako, malo drugacije od prethodnika, i osobno sam se nadao da ce biti nesto od borbe. ali ne, upravo iz razloga koje si i ti napisao i ja prije, klicko je takav, mora doci boksac koji je jednako jak (visok zapravo), malo brzi i konkretniji, i onda bi titula otisla u druge ruke.

no cisto da se "opravdam" za ovo uvjerljivo, kad pogledas statistiku - da, uvjerljivo je. ali tko je gledao jucer borbu, pa nije bas bilo uvjerljivo, pogotovo jer je u jednom udarcu klicko i laganini bio u outu, malo je falilo da hay "napravi posao". na stranu komentatori (o kojima vidim nema niti rijeci), taj leo je ubi boze, a sladunjov....... ubi boze inace, od i brkic ubojiti tandem, odmah se sjetim blazicka kakav je i pozalim sto on ne komentira.

ali definitivno isto je i moje misljenje (sto opet ponavljam - napisao sam u oba navrata sto sam pisao) da je klicko jucer bio bolji i pobjednik jest i u mojim ocima, ali nije to toliko uvjerljivo kako je na kraju ispalo.

Burko je offline   Reply With Quote