Poštovanje!
Nedavno sam kupio tv-karticu Terratec Cinergy 400 i pokušao sam snimati sa njom. Kvaliteta snimke me nije uopće oduševila, prijem signala mi je dobar, u biti spojen sam na kablovsku tako da nebi trebao biti problem u tome.
Za snimanje sam koristio WinDVR a postavke sam sam "regulirao", ustvari isprobavao sam dosta bitrateova no uvijek mi snimak poslije ispadne jako zrnat, kako bi se reklo u fotografiji, sa jako puno šuma.
Ne znam da li to tako mora biti. Što se tiče rezolucije ona je bila 720x576, ja mislim da je tako, bitrate 6000, zanima me samo što je to GOP, po nekakvom defaultu on je na 6. Da li on ima veze sa tim.
E sad, postoji li nekakva idealna kombinacija programa za capturing, te kodiranja u mpeg2, i ostalo tako da na kraju mogu snimiti nekakav pristojni DVD od filma koji snimim sa tv-a.
Znam da se svako malo postavlja to pitanje, ali ja sam se već sav izgubio u savjetima i preporukama čitajući forume da više ništa ne znam.
Zato bih molio neku dobru dušu koja bi odvojila par minuta i pomogla mi.
Eto to bi bilo to, nadam se da nisam napisao previše gluposti, terminologija mi je još malo slaba.
Hvala i pozdrav