Nakon skoro mjesec dana druženja sa novim biciklom (Genesis Razor XR15) - prezadovoljan sam

Svaki dan vozim 20-30km, vozio sam već i ture od 50-60.
Konačno našao XL rukavice bez prstiju sa gelom (Marko-projekt)

Bidon i držač također odavno kupljeni (Intersport).
Jučer sam u MP-u uzeo i Master Link (pošto ga nemam na trenutnom Shimano lancu) za 20kn i neko silikonsko ulje za 35kn. Ivasol već imam, tako da ću ovaj tjedan otpeljat bike u lokalni servis da mi stave link pa da ga mogu sam po potrebi skidati lanac kako bi ga čistio.
Ono što mi je sljedeće na listi su pedale tako da bih bio zahvalan na preporukama i savjetima

Trenutne stock su mi preuske, a i površinom su male. I ne vjerujem im baš što se tiče izdržljivosti...
Uglavnom vozim po cesti, no još uvijek sam prezelen da bi SPD došao u obzir. Tako da tražim preporuku nekih flat pedala, po mogućnosti u bijeloj boji a ako nema onda crne

Cijenovni rang nisam odredio pošto neznam koliko koštaju solidne, no siguran sam da mi još uvijek netrebaju neke za 100€
Hvala vam unaprijed
PS: Također bih molio i preporuku sica, pošto je ovaj stock dosta neudoban i mislim da bih bez problema vozio i duže ture sa poštenim sicom. Čitajući po netu vidim da ljudi preporučaju WTB i Specialized (među ostalima), gdje bi ih mogao otić pogledat?