Citiraj:
Autor D-I-A-B-L-O
A jebo ih taj drs  baš mi je žao šumija, ovo bi mu bio moral booster samo takav
Bravo za Buttona, malo da se začini prvenstvo.
Tko sve od bolida posjeduje taj DRS? Nisam pratio F1 od kad nemam maxtv, danas slučajno nabasao na link za live stream pa gledao cijelu utrku 
|
Posjeduju ga svi. Samo recimo Schumacher ga nije mogao koristiti jer nije ispred sebe imao auto na sekundu razmaka, a on je bio unutar sekunde razmaka panjini Webberu i ovaj Buttonu.
Buttonu svaka cast, navijao sam da pobjedi. Znao sam da Schumi nece izdrzat nalet ove dvojice na suhoj stazi sa DRS-om. Ali je zato po kisi pokazao tko je i sto je, pogotovo kad je uzeo Fellipussya Massima (Drug Brko copyright

) i Kobu.
Ferrarijeva (Montezemolova) najveca greska je bila 2006. kad su nogirali Schumachera koji je mogao donijeti jos 2 vozacka i 2 konstruktorska naslova i onda otici u mirovinu, a poslije toga odmah dovesti Alonsa.
Alonsovo vrijeme ce doci, kao sto je doslo i Schumacherovo sa Ferrarijem, samo problem je sto u Ferrariju sada radi previse debila koji rade prevelike greske....
I da, FIA i Čarli Vajting mi više idu na pimpek sa Andr Investigejšnima.. Ubijaju utrkivanje.