Citiraj:
Autor rodriguez
Evo ovako,zadnja 2 tjedna se natežem s iskonom oko promjene routera albisovog u neki drugi,jer veza stalno puca,ili telefon ne radi ili nešto treće ili kombinirano malo po svega,imam iskon duo carnet uslugu,uglavnom,danas su mi promjenili router u speedtoch thomsonov i radilo mi je prvih 20 minuta i nakon toga prekid,niti telefon ne radi niti ništa...
Sad mene zanima dali problem može biti u mojoj mrežnoj kartici?kako da je detektiram da ne radi dobro,jer se lampica na routeru pali kako joj se sprdne a ima i lampica iza na mrežnoj koja se isto kako kad pali,instalirao sam windowse nanovo i drivere al ništa..Spaja se preko ppoe konekcije..ne radi niti wirelless na laptopu da se spojim ništa...
Njih više nemam snage zvat iskreno...
Pitanje dal može bit problem do mene(mrežna kartica) ili do iskona?
|
Ako ti se ne diže voice, a adsl konstantno svijetli onda obavezno nazovi iskon. Pošto ti se neda s njima razgovarat onda prije zvanja probaj napraviti fizički freset i to tako što ćeš čačkalicu držat 10-15sek i onda pustit i kad se čuje "škljoc" onda ćeš znati da je fizički reset prošao pa probaj onda.
IP adresa od routera (default gateway) za iskon.carnet 192.168.5.1
Što se tiče dal je otišla mrežna ili cpe?
Prvo spoji oba kraja ispravnog UTP(LAN) kabla na npr. eth1 i eth2 portove i ukoliko eth lampica zasvijetli i nakon toga tako ostane na kratko ksvijetlit onda znaš da napon do eth portova dolazi.
Sad dal ping s kompa do routera dolazi to moš istestirat na dva načina. Prvo upišeš fiksne ip adrese u mrežnu preko kabla i ako ping ne prolazi probaj onda preko wifi mrežne i ako ni tada neće onda budi siguran da je DHCP od routera dobio i zovi iskon.
IP:
192.168.5.100
255.255.255.0
192.168.5.1
DNS:
213.191.128.8
213.191.128.9
Još jedna opaska za speed touch thomsone, a to je da znaju biti osjetljivi na napon pa bilo dobro ponekad ih testirat na drugoj strujnoj utičnici od produžnog ili spojit ih direktno u zid.