View Single Post
Staro 11.05.2011., 09:43   #10105
6Finger
Premium
Moj komp

Datum registracije: Aug 2004
Citiraj:
Autor Demon Hunter Pregled postova
Ma shvaćam, samo što mi je kolega dodatno pokvario sliku jer mi je rekao da je jako nezadovoljan svojim X-plorerom kojeg je prije godinu dana platio 2500kn.
A problem je što je net kao uvijek prepun "obiju strana". Neki bi uvijek preporučili Trek (npr.) dok neki kažu da ga nikad više nebi kupili.
Zato sam i došao ovdje za pokojit savjet iz prve ruke
Vidi, i ja sam bio jako skeptičan, našao sam se u jako nezgodnoj situaciji jer nisam ama baš ništa znao o biciklama i što mi treba a savjeti koje sam dobio su bili: ajde ti ljepo reci nama što tebi treba pa ti damo savjet... Da znam što mi treba nebih ni traži savjet jelda xD
Otišao sam u servisera bicikli najboljeg u Splitu, s njim ljepo pola sata popričao i on mi objasni što je koji dio i na što da obratim pozornost.. Ovog explorera sam slučajno zapazio i kad sam proguglao djelove nema šanse da kupim bicikl ispod 3000+ kn sa tim djelovima... Za ramu sam se raspitao na jednostavan način, probao sam saznati dali je kome ikada pukla/iskrivila se... U svim servisima mi rekli da nisu imali takav slučaj ali bas me briga imam 3 god garancije a to su mi davali samo u Koni i to samo za ramu..
Kad pogledas sve djelove koji su nije mi jasno šta se imaš mislit uopće
6Finger je offline   Reply With Quote