View Single Post
Staro 11.05.2011., 06:28   #10102
Demon Hunter
Registered User

Datum registracije: Oct 2004
Citiraj:
Autor 6Finger Pregled postova
Pa neznam Hervis mi nije neka razlika od InterSporta gdje je Nakamura.

Nakamuri na akciji je bilo svega par komada i to je bilo mjesec dana unaprid rezervirano u Splitu bar.
Taj trek je udoban ali je oprema jako losa, straga 7 brzina/ kranc a kod nakamure/explorera jeftinih naba/kazeta 8 brzina

Edit: zaboravih od Treka je 3900 v brake dosta dobar i povoljan, u Splitu u dućanu Leo bike sam ga mogao dobiti za cash/avansno za 2620kn
Ma shvaćam, samo što mi je kolega dodatno pokvario sliku jer mi je rekao da je jako nezadovoljan svojim X-plorerom kojeg je prije godinu dana platio 2500kn.
A problem je što je net kao uvijek prepun "obiju strana". Neki bi uvijek preporučili Trek (npr.) dok neki kažu da ga nikad više nebi kupili.
Zato sam i došao ovdje za pokojit savjet iz prve ruke

Citiraj:
Autor Nybelung Pregled postova
Ovaj tjedan/vikend bi opet trebala krenut akcija s tim Nakamurama u Intersportu.
Možeš otić pogledat: Crossrider, Cliff Hanger i Cliff Lite. Cijene su od 1700 do 2400kn, pa tko šta ulovi
Ja inače nemam pojma o bicevima, pa ne mogu reć kakva je oprema na njima.
Ako mogu pitati, odakle ti ta informacija?
Van države sam pet-ned, pa da znam na vrijeme.

Citiraj:
Autor Šole Pregled postova
Frend je tog treka platio 1700 kn u Golf Aurori u Karlovcu uz pregovaranje. Zovi ih pa mozda bolji model spustis na cijenu koja ti odgovara. Ili neki drugi bike.
Problem je što do Karlovca i natrag imam nekih 200km, no budem svakako nazvao. Hvala

Citiraj:
Autor sale123 Pregled postova
pozdrav,
sutra u DSG-u -20% za keš na bicikle, tako da Demon Hunter i ostali lovu u džep i pravac DSG, ali prije neka još pita, odnosno neka se pravi lud
Web im je malo nezgodan (što se izbornika tiče). Vidim da uglavnom imaju skuplje bicikle, no da ih ima i u rangu 2000-2500kn.
Imaš li možda kakvu preporuku?

Citiraj:
Autor De5tr0yer Pregled postova
Ta njihova akcija nije akcija zapravo.

U DSGu se fino dade spustiti cijena ako dođeš sa kešovinom u ruke, isprobano

Spustio sam cijenu 500kn ne htijeći uopće, oni su sami nudili da bi mi dali popust samo da kupim. Zanimljivo je kakve bajkove imaju na akciji, ali daleko od jeftinog su i dalje
Korisna informacija, zahvaljujem
Demon Hunter je offline   Reply With Quote