Citiraj:
Autor Ishmael_
....
Tko je tu lud? Me myself, and me again!
...
|
Ooo , pa nije tebi lako.
Kontaktira te hrpica ljudi a svakog procijenit.. jel. vrijedan malo kuckanja i ozbiljnog pristupa...nije to jednostavna stvar.
Citiraj:
Autor Flikoman
Imam pravo pitati, zar ne? Hoću naučiti nešto i napraviti nešto kako spada, a očito danas je takva politika, što znaš, zadrži za sebe.
|
Drugi put guglaj prije nego pitaš!!
U biti, ako dovoljno guglaš nečeš više ni imat što pitat
Al ozbiljno...oni koji se spremni bezrezervno pomoči su zaista rijetki rijetki. Svi ostali se oslanjaju na pretpostavke jesi li "vrijedan" zajebancije...a pretpostavke su ...znaš i sam.
Citiraj:
Autor Don
Ishmael dobrodošao na forum
Eto, i meni si uvelike pomogao pred kojih dve godine (još jednom hvala i nadam se da nisam bio dosadan), kao i ko zna koliko njima.
Naravno da te ljudi (za koje google ne postoji) sad vide kao audioflskog boga i očekuju da izbaciš vrijednosti 0,000001 nečega "naslijepo" i onda je to to!
Bojim se da ovdje ne budeš previše pročitao osim o famoznim kablovima i inim da tako kažem pizdarijama.
|
LOL
Citiraj:
Autor srale7
Pa ubodes si neki reciver, em imas DAC, em brdo kanala, eq, u biti sve imas 
|
opet ti vrag ne da mira
Da nebi bilo sve OT...
Bio bi zahvalan ako mi netko komentirao nešto u vezi zv. skretnica.
Zanima me odnos 'jedan kond'. vs. 'dva konda' ISTIH vrijednosti / pola vrijednosti prvog (u paralelnom spoju) vs. 2 konda RAZLIČITIH vrijednosti ( ali istog tipa) ? ESR ? ESL? i tako to...