Citiraj:
Autor Ishmael_
Oni ostali, poput Flikoman-a, ispituju kojekakve sitnice unedogled, i onda opet rade po svom. Da bar se onda potrude postaviti pitanje kako spada, nego se od mene traži i da glumim wiki! Pa čovječe ukucaj taj "RC-filter" u google!
|
Imam pravo pitati, zar ne? Hoću naučiti nešto i napraviti nešto kako spada, a očito danas je takva politika, što znaš, zadrži za sebe.
Citiraj:
Autor Ishmael_
Skretnicu u tim sfušanim kutijama nisam ja radio. Zapravo te kutije i skretnicu nisam nikad niti vidio u živo.
|
Zvao sam ja gospodina koji je radio te kutije i sve mi je rekao. Rekao je čak da si mu ti, da ti Jurica, prodao drivere koje je koristio u tim kutijama. Da si ih kupio u Chipoteci mali milijun dok su se prodavali na akciji. No to je skroz nebitno.
Što se tiče Rotel, Audiolab, uzeo sam Audiolaba pošto ima puno bolji preamp od Rotela.
Citiraj:
Autor -POP-
Šta reći nego dobrodošao. Što se tiče posta evo prilike mnogima da Filku začepe usta... ;-)
|
A kablove si htel od mene za djabe, a?
Citiraj:
Autor kasko
U jednom trenu sam čak pomislio da Flik i nekaj zna (malo), o kako sam se prevario...
|
Znam puno više od tebe. Poanta je da čim dublje ideš, to sve više stvari ide u, recimo to tako, jednadžbu.
Moj je bio odabir kupiti te kutije itd. A sad, meni začepiti usta zbog postavljanja pitanja, haha, katastrofa. Tu je puno više onih koji šute i ne pokazuju da ne znaju neke stvari, al vrijeđaju mene čim pokažem da nešto ne znam. Pa oke, meni to ne smeta, radite kaj vas volja, a ja ću nastaviti raditi kaj sam i radio.
A tebi, Tyrant, koji samo čitaš i pišeš PM-ove, evo ti pusa.