Tema: Hi-Fi
View Single Post
Staro 23.04.2011., 10:53   #5099
Flikoman
Guest
Moj komp

Datum registracije: May 2008
Citiraj:
Autor Ishmael_ Pregled postova
Oni ostali, poput Flikoman-a, ispituju kojekakve sitnice unedogled, i onda opet rade po svom. Da bar se onda potrude postaviti pitanje kako spada, nego se od mene traži i da glumim wiki! Pa čovječe ukucaj taj "RC-filter" u google!
Imam pravo pitati, zar ne? Hoću naučiti nešto i napraviti nešto kako spada, a očito danas je takva politika, što znaš, zadrži za sebe.

Citiraj:
Autor Ishmael_ Pregled postova
Skretnicu u tim sfušanim kutijama nisam ja radio. Zapravo te kutije i skretnicu nisam nikad niti vidio u živo.
Zvao sam ja gospodina koji je radio te kutije i sve mi je rekao. Rekao je čak da si mu ti, da ti Jurica, prodao drivere koje je koristio u tim kutijama. Da si ih kupio u Chipoteci mali milijun dok su se prodavali na akciji. No to je skroz nebitno.

Što se tiče Rotel, Audiolab, uzeo sam Audiolaba pošto ima puno bolji preamp od Rotela.

Citiraj:
Autor -POP- Pregled postova
Šta reći nego dobrodošao. Što se tiče posta evo prilike mnogima da Filku začepe usta... ;-)
A kablove si htel od mene za djabe, a?

Citiraj:
Autor kasko Pregled postova
U jednom trenu sam čak pomislio da Flik i nekaj zna (malo), o kako sam se prevario...
Znam puno više od tebe. Poanta je da čim dublje ideš, to sve više stvari ide u, recimo to tako, jednadžbu.

Moj je bio odabir kupiti te kutije itd. A sad, meni začepiti usta zbog postavljanja pitanja, haha, katastrofa. Tu je puno više onih koji šute i ne pokazuju da ne znaju neke stvari, al vrijeđaju mene čim pokažem da nešto ne znam. Pa oke, meni to ne smeta, radite kaj vas volja, a ja ću nastaviti raditi kaj sam i radio.

A tebi, Tyrant, koji samo čitaš i pišeš PM-ove, evo ti pusa.
Flikoman je offline   Reply With Quote