View Single Post
Staro 09.02.2005., 00:45   #22
Lifo
Premium

Datum registracije: Jun 2002
Re: Re: Re: Re: ma da...?

Citiraj:
Originally posted by panorama
je, je, imaš praf , nis znal da si zemljak, pa kak si i ti stigel to igrati, dečec! Pak sem ga ja novoga kupil '84 za skupe peneze a kak se fest igralo, del sam mu vanjsko hlađenje na mestu di je bil nutra v kućištu neki vrag koji se fest grijal. Hlađenje je bilo napravljeno od paprnatog rupčeka, original kak je bil složeni v pakungu i namočenog v vodi. Tak da bi si ja zel pravo patenta prvog "vodenog" hlađenja, no, nisam to prijavil tak da mi je patent propal a kad se prestalo igrati kasno navečer, rupček se posušil i mogel si se lepo fseknuti na kraju.
Sestricna imala 386-cu neke '93-'94 valjda, pa ja nagovorio starog da kupi komp, on donio spectruma tog od nekog frenda, bio je kod mene jedno godinu-dvije, onda to kao morao vratit, pa u oglasniku kupio komodorca, sa disketom, koji preporod nakon kazeta Na njemu sam slomio pa sigurno 10 joysticka, onih quickshota iz metroa ..
Nakon toga negdje 96 upala 486 na 133, tj 150 , onda P166MMX, Celeron 300A, Duron 1000 i sad mobilac..

Sutra se ide na pravi OC, s otvorenim prozorom ujutro