View Single Post
Staro 08.04.2011., 12:50   #7744
BojanZD
Premium
Moj komp

BojanZD's Avatar

Datum registracije: May 2010
Citiraj:
Autor xulos Pregled postova
Ova igra je ku***.dva reinstala windowsa , dvaput skidanje igre i isto sranje svaki put.minimalno 7-8 puta crash to desktop, yebeni heavy metal je nemoguce zavrsiti od 500+ ticketa kao ni pokupiti pol zasluzenih bodova.i za koji k sluzi onaj yebeni punkbuster? kao mice citere, je kak da ne, a lik s m60 ubija iz D u A na panami. Bitno da su znali uzet 120 kn za key, a sto je igra najvece smece ( kolko god srali o CoD-u on nema ovakvih problema).O vrhunskom hitregu , lagu retardiranim medicima s body armorom i mutavim vukijima uopce necu jer mi se neda.EA i DICE svaka cast, ako vam BF3 bude ovakav, yebali vas svi oni silni traileri po youtube-u...
Da ne misle ljudi da si zabrijao, meni se događa ista stvar..samo se sruši u desktop, bez ikakvog razloga.
Izmjenjao sam 5 drivera za grafu, srušio win, ponovo skinuo igru...ništa ne pomaže.
Dobro kažeš, igram heavy metal 1000 ticketa, napatim se ko kurac i na kraju se sruši i ode sve u 3 p...e materine!
Kamp je provjereno stabilan, sve fresh driveri.
Ovo što kažu da veza puca, pa pukne meni veza ponekad,al me onda samo izbaci sa servera u menu igre i treži da se spojim opet, ne ruši se kompletno tak da to izvačenje na lošu konekciju mogu mačku o rep objesit.

Punk buster je gomila glupih fajlova koji khurcu svire, niš koristi samo zajebava-da naponem, i to sam updejto 100 puta-ne pomaže, hebo ih PB da ih hebo!!!

Citiraj:
Autor Bluzer Pregled postova
Nema to veze, meni igra uopće ne radi na DX11 na konfiguraciji navedenoj sa strane, tj. odmah baci na desktop pri učitavanju ili promjeni mape.

U settingsima upiši umjesto dxversion=auto, 10 ili 9. Ionako je ista stvar vizualno, meni od tad nema niti jednog problema.

Također stavi voip disable, te otvori portove potrebne na ruteru pošto igra i većina rutera ima loš uPNP, lako ih se izgugla. To su glavni uzroci za crash to desktop.
Ovo nisam probao, možda pomogne..daj Bože jer ako ne...jooj!!
BojanZD je offline   Reply With Quote