Citiraj:
Autor xulos
Ova igra je ku***.dva reinstala windowsa , dvaput skidanje igre i isto sranje svaki put.minimalno 7-8 puta crash to desktop, yebeni heavy metal je nemoguce zavrsiti od 500+ ticketa kao ni pokupiti pol zasluzenih bodova.i za koji k sluzi onaj yebeni punkbuster? kao mice citere, je kak da ne, a lik s m60 ubija iz D u A na panami. Bitno da su znali uzet 120 kn za key, a sto je igra najvece smece ( kolko god srali o CoD-u on nema ovakvih problema).O vrhunskom hitregu , lagu retardiranim medicima s body armorom i mutavim vukijima uopce necu jer mi se neda.EA i DICE svaka cast, ako vam BF3 bude ovakav, yebali vas svi oni silni traileri po youtube-u...
|
Da ne misle ljudi da si zabrijao, meni se događa ista stvar..samo se sruši u desktop, bez ikakvog razloga.
Izmjenjao sam 5 drivera za grafu, srušio win, ponovo skinuo igru...ništa ne pomaže.
Dobro kažeš, igram heavy metal 1000 ticketa, napatim se ko kurac i na kraju se sruši i ode sve u 3 p...e materine!
Kamp je provjereno stabilan, sve fresh driveri.
Ovo što kažu da veza puca, pa pukne meni veza ponekad,al me onda samo izbaci sa servera u menu igre i treži da se spojim opet, ne ruši se kompletno tak da to izvačenje na lošu konekciju mogu mačku o rep objesit.

Punk buster je gomila glupih fajlova koji khurcu svire, niš koristi samo zajebava-da naponem, i to sam updejto 100 puta-ne pomaže, hebo ih PB da ih hebo!!!
Citiraj:
Autor Bluzer
Nema to veze, meni igra uopće ne radi na DX11 na konfiguraciji navedenoj sa strane, tj. odmah baci na desktop pri učitavanju ili promjeni mape.
U settingsima upiši umjesto dxversion=auto, 10 ili 9. Ionako je ista stvar vizualno, meni od tad nema niti jednog problema.
Također stavi voip disable, te otvori portove potrebne na ruteru pošto igra i većina rutera ima loš uPNP, lako ih se izgugla. To su glavni uzroci za crash to desktop.
|
Ovo nisam probao, možda pomogne..daj Bože jer ako ne...jooj!!