View Single Post
Staro 08.04.2011., 09:27   #7735
Sinac
...samo te gledam...
Moj komp

Sinac's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Citiraj:
Autor xulos Pregled postova
Ova igra je ku***.dva reinstala windowsa , dvaput skidanje igre i isto sranje svaki put.minimalno 7-8 puta crash to desktop, yebeni heavy metal je nemoguce zavrsiti od 500+ ticketa kao ni pokupiti pol zasluzenih bodova.i za koji k sluzi onaj yebeni punkbuster? kao mice citere, je kak da ne, a lik s m60 ubija iz D u A na panami. Bitno da su znali uzet 120 kn za key, a sto je igra najvece smece ( kolko god srali o CoD-u on nema ovakvih problema).O vrhunskom hitregu , lagu retardiranim medicima s body armorom i mutavim vukijima uopce necu jer mi se neda.EA i DICE svaka cast, ako vam BF3 bude ovakav, yebali vas svi oni silni traileri po youtube-u...
Ajde, ajde, nije baš takva katastrofa. Onaj crash to desktop, koliko sam skužio, povezan je sa pucanjem mrežne veze, meni se dešavalo da mi par puta crashala igra na taj način i onda startam ponovo pa mi javi da EA server nije dostupan ili baš taj server na kojem sam bio nije više online.
Cheatera ima, ali čak i America's Army, koji je imao najbolje sređen PB i kickanje i bananje cheatera imao je hrpe cheatova i cheatera. Čak me ne živciraju toliko oni koje odmah skužiš da su cheateri (ono, headshoti s jedne na drugu stranu mape) nego oni koji negdje čuče i po malo prduckaju metke uokolo i ubiju hrpu ljudi a da nitko ne skuži jedno 2-3 runde.
Ja igram BFBC2 isključivo jer je zarazno zabavan kad imaš dobru ekipu. Nađe se nekad hrpa tutleka koji stoje kao vrtni patuljci i gledaju mene kako jurim do protivničkog MCOM-a, tamanim protivnike i ginem od tenkovske granate da bi se netko nakom 3-4 minute sjetio opaliti mortar attack ili šiknuti raketu prema tenku.
Nekad si dam gušta pa sa dobre pozicije bacam 40mm granatice po protivnicima, razrušim pola sela, nekad glumim Mad Maxa sa Humveyem, uglavnom, znam se i dobrano nasmijati kakvih ima sve komičnih situacija. Zadnje sam pucao od smijeha kada sam jurio do MCOM-a, naletio na protivnički tenk i trčao oko njega dok me tip pokušavao naciljati i pregaziti, trajalo to nekih dvije minute, još se ja čudim da me nitko od protivnika nije gađao a moja ekipa raznjela tenk raketama tako da sam sa malim zakašnjenjem ipak stigao do MCOM-a .
Sinac je offline   Reply With Quote