Citiraj:
Autor mamutarka
disejblo ali ništa i dalje crasha, update PB i reinstall igre također nisu pomogli
xgame, aj točnije opiši što si fixao s sa čime, ccleaner?i što u njemu ako je to?
edit:ccleanerom očistio registry i fixao sve moguće, ništa, i dalje crasha
neznam šta više da napravim, osim reinstall windowsa
|
Nisi jedini s tim problemom, ima nas tisuće
Ali, ja sam riješio problem!!
Imaš cijeli moj fix na ea forumu, sad sam na poslu, pa ak ti se ne da tražit tamo, ovako ide ukratko - obriši punkbuster, restartaj komp, instaliraj pb preko pbserv ili tak nekak se zove .exe, u njemu imaš nakon instalacije mogućnost testiranja, test mora proć bez ijedne greške, zatim isključi skroz, al skroz i procese i sve ako šta ostane od msi afterburnera (njega sam ja imao) ili bilo šta drugo od softvera koji mrda po postavkama grafe, instaliraj ati prebeta 11.4 drivere, stavi performance na +20 i digni vent grafe u overdriveu manualno na 70 ili 80% ovisi kakav hladnjak imaš, apply to i uživaj u igri bez freezanja
Ja se borim s tim od zadnjeg update-a punkbustera, otvorio sam i trouble ticket na njihovoj stranici, instalirao sam nove windowse skroz, disableao zvučnu, stavio pci zvučnu, itd itd, sve što je netko bilo gdje napisao na internetu sam probao, bez uspjeha.
A igra je radila bez problema u singleplayeru i u mp-u ako ne igram punkbuster servere. Dakle, znao sam da je problem u pb-u, i da se s nečim kolje, samo je trebalo kopati i kopati do čega je.
Sada nakon svega, vratio sam se na integriranu zvučnu, stare windowse (nove sam radio na dualboot), i sve radi bez greške na starim windowsima, koje nisam reinstalirao ni dirao otkad je 7ica izašla, samo sam radio redovne update.
Sad mi preostaje isprobavat evga precision i trixx i sl. programe di ću moć namjestit profil venta na grafi koji će radit da ne moram svaki put prije igranja navrtat vent ručno, a da se neće klat sa punkbusterom.
Ili, što je izglednije, čekat novi, popravljeni update pb-a.