Tema: Hi-Fi
View Single Post
Staro 09.03.2011., 21:35   #4895
Flikoman
Guest
Moj komp

Datum registracije: May 2008
Citiraj:
Autor McG Pregled postova
ti mijenjaš sustav onak kak ti drugi diktiraju diljem neta i audio-foruma.
Ne sjećam se da sam ikad napravio išta sličnog, osim što sam promjenio Diamond 9.3 u 9.2, ostalo je više bila komunikacija, al uvijek sam napravio po svome, to mogu svi potvrditi ovdje.

Citiraj:
i kad te oni koji imaju tri čiste o čemu pričaju zasuju s komentarima i savjetuju, e onda si razočaran i ne shvaćaš čemu te ljudi kude.
Nigdje se ne opravdavam kupnjom, sasvim sam zadovoljan njome, nego mi nije jasno kako ljudi kude nešto što nikad nisu čuli. Transmisije su rađene prema provjerenom projektu i oni se samo završnog finiša drže i traže mačka u vreći, da ne nabrajam sve mogućnosti, piše na ovoj i stranici iza.

Citiraj:
Diljem teme ostavljaš dojam entuzijasta koji naprosto uživa u muzici i ljudi u neku ruku očekuju barem elementarni (1, 2 i ne nužno audofilski rangiran) stil i ukus
Naravno da volim i uživam u glazbi, no uvijek težim prema nečem boljem, to je i ljudska narav, jelda?

Stil i ukus su druga tema, za njega treba i novac, radim sve polako, prema svojim mogućnostima. Naveo sam da će biti i druga prostorija, no sada se zadovoljavam ovime čime raspolažem.

Drago mi je da smo se ovako raspisali, dobio ja negativne ili pozitivne komentare, barem mogu pokupit dosta različitih mišljenja. Mogu samo zaključiti da je većina vas jako skeptična prema ručnom radu, osim ukoliko to ne radite sami.

EDIT (samo za Wolverinea), slika s ugašenim monitorom i malo premješteno:

Ovo što vam se čini da su kutije oštećene, nisu, to je samo loša pofarbano, a i fotić ga dosta zasere, slike su mu užasne.

Citiraj:
Autor rendula Pregled postova
Nakon godinu dana u hifi vodama, jos uvijek nisi skuzio da se tu pljuje po apsolutno svemu?
Gdi živiš? Da ti pivu platim

Zadnje izmijenjeno od: Flikoman. 09.03.2011. u 21:41.
Flikoman je offline   Reply With Quote