Citiraj:
Autor -POP-
http://www.cice.com.hr/novo/index.php?topic=40207.0
Ovo što ti pričaš da si čuo razliku je čista glupost, osobito na čajna adapteru. Ljudi napravite blind test neki neće ni znati da slušaju cijeli drugi sistem. Ajd naiću ja sa svojim DAC-om, ali mogu tek za 12-13 dana, malo mi je radno vrijeme i cjelokupni privatni raspored ovih dana koma. Ako hoćeš ponesem i Q-Acousticse, baš me zanima kako kod tebe dišu, trenutačno su ispod kreveta u pretincu haha. Baš me zanima jer je 710 kažu muzikalan.
|
Ovo što ti pričaš da nisam čuo razliku je čista glupost, osobito jer nisi poslušao i ne znaš o kojim se interkonektima radi. Može, volio bi da naiđeš do mene sa svojim DAC-om, a svakako ponesi i Q-Acousticse.
Inaće što se tiće novca, trenutno nisam spreman izdvojiti više od soma kuna za DAC, zapravo najradije bi išao na neko pristupačnije DIY rješenje, ako je to opcija?
Također, zanima me koliko je 3.5mm ograničavajući faktor za jedan interkonekcijski kabel, znači pričam o opciji ostanka na E-MU 0202 i nabavci nekog kvalitetnijeg interkonekta koji na jednom kraju ima 3.5mm a na drugom dva činča?