View Single Post
Staro 11.02.2011., 21:25   #746
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor Aren Pregled postova
To je bilo ukratko. Sada bih molila neku dobru dušu koja ima HP ZR24W da sa mnom podijeli svoja iskustva, barem ukratko.
Sve sto te zanima je vec spomenuto u temi HP-a. Model je u ovom trenutku prilicno nezahvalan po pitanju dobavljivosti u nasoj mrezi. Tu je i nazalost, nikad niza provjera kontrole kvalitete, s kojom se HP zbilja nepotrebno glupira po stetu reputacije. Sto ce reci, da uz sve odlicne osobine monitora - pod pretpostavkom da je u dobrom stanju - u ovom trenutku ne bi trebalo loviti najbolju cijenu, vec izvor koji skladisno najbolje raspolaze robom. U ovom slucaju to je Recro.

Toliko puta sam naglasio ljudima, posebno onima iz ZG-a, da inzistiraju koliko je god potrebno na testiranju monitora prije kupovine. Pola ih na kraju zali sto to nije poslusalo. Vrebaj Recro i gledaj dok se ne pojavi. Nazovi HP HR centralu i oni ti mogu poslati email u trenutku kad se pojave u ponudi dilera - jer prvi znaju s kojim kapacitetima raspolazu.

Recro ce imati najvecu kolicinu i tada kreni u kupovinu. Bez ikakve price, inzistiraj na provjeri monitora i odma provjeri, dal imaju vise od nekoliko komada na skladistu prije nego odes. Ako ulovis iz prve dobar primjerak, nitko sretniji od tebe. Ako ne, odmah imas priliku uzeti drugi, a ne da kod kuce, nervozno i razocarano konstatiras da ima neki defekt.

Citiraj:
Autor Aren Pregled postova
tw, filmove gledam na starom dobrom CRT televizoru, znači monitor mi treba samo za PC.
Iz uz kupovinu, ako ti slucajno kapetan Hastings navrati na partiju kad izgubi od Poirota... moguce da mozes i svog Samsunga srediti i dalje koristiti uz novi HP. Ne mora obavezno biti za otpis. CRT servisera mozda ima na prste ruke, ali ih i dalje ima.
Visage je offline   Reply With Quote