View Single Post
Staro 04.02.2011., 11:15   #1894
Imagine
undercover
Moj komp

Imagine's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Citiraj:
Autor Mandusin Pregled postova
Napajanje je izvrsno, imas detaljan review na jonnyguru, klik.
Naravno da placas vise jer je pasivan, ali kvaliteta izrade je odlicna, nemoj misliti da je losije cisto zbog toga sto je pasivno napajanje .
Da baratam rivjuima , nebi ni tražio preporuku.
Ja i rivjui (komp) smo ko.....sjeverni i južni pol

Nisam ljen za pročitat koji rivju i razumjem neke stvari.
ALI ,daleko više toga NE kužim a i ne zanima me toliko da bi sve to skupa kužio ,ako me shvačaš na što mislim.
Ne vidim razloga čemu da punim glavu recenzijama ovog i onog te izmišljam toplu vodu kad je forum prepun ljudi koji se u tome snalaze kao ribe u vodi.

Citiraj:
Autor coconut Pregled postova
Moraš shvatiti da Seasonic radi kvalitetna napajanja i da ne možeš staviti znak jednakosti između njih i MS Industriala, Frontiera, Smartboxa i sl. Da nije tako, ne bi drugi lijepili svoje etikete na njihova napajanja (npr. Corsair). X serija je trenutno high tech u području napajanja i to ima svoju cijenu. I zato ako hoćeš kvalitetno napajanje i skoro nečujno, izvoli to i platiti.
Zvučiš mi kao da sam te pogodio u živac na neki način...

Citiraj:
Autor Wolverine Pregled postova
Nije jedno od boljih već je jedno od najboljih napajanja općenito.
Kratko i jednostavno.

Odabir gotov. Hvala svima.

btw wolverine , koliko sam vidio ,napajanje i kučište su doslovno zadnje stvari koje se mijenjaju kod računala. Uvjek se nadograđuje nešto drugo. A dobro kučište te napajanje preživi nekoliko konfiguracija. Pošto je dosta velika mogučnost da se "down the road" krene utišati računalo s kupovinom hladnijeg procesora , boljeg/tišeg coolera , tišeg diska itd....nimalo mi ne smeta odvojiti više za napajanje kako bi u startu riješio taj problem....makar to smanjilo buđet za ostale stvari.

Zadnje izmijenjeno od: Imagine. 04.02.2011. u 11:31.
Imagine je offline   Reply With Quote