Tema: Iskon.Trio
View Single Post
Staro 25.01.2011., 14:17   #391
win32
Premium
Moj komp

win32's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
Citiraj:
Autor kis Pregled postova
Nije da te najbolje kužim, ali ukoliko sve odjaviš ostaje ti samo telefon i njegova pretplata.

No ukoliko ti i dalje želiš koristiti adsl i maxtv, a prestala ti je ugovorna obveza ne trebaš ništa odjavljivali (nema automatskog produljenja ugovora) nego koristiš kao i do sada, uz mogućnost da u svako trenutku odeš drugom operateru ili produžiš ugovor uz neku povoljniju ponudu.
Naravno da zelim i dalje koristit sve navedeno (tel, MaxTV i adsl) no ne zelim vise biti ugovorom vezan za njih kao sto sam bio.

Znam dosta ljudi kojima su automatski produzili sami ugovor, a i sam sam tako prosao u drugome stanu gdje su mi roditelji i ne zelim da se to ponovi.
Ugovor su produzili na "svoju ruku" na 12 mj. u drugome stanu bez da sam ista rekao...tako da ne zelim da mi se ponovi ista stvar + cuo sam od dosta ljudi da i dalje to rade posto su i oni tako prosli.

I dalje cu ostati kod njih, samo vise ne zelim biti vezan ugovorom posto cu se prebaciti kod nekog drugog cim mi bude dostupan neki ok provider...

Pošteni trgovac: 1, 2, 3, 4, 5...
win32 je offline