Citiraj:
Autor 2 die 4
Daj molim te objasni zašto jedan od ova dva modela kad si već spomenuo da će ti fotić služiti za hobi?
|
Ne znam zasto ih nebi uzeo.... Robusniji su i samim time bolje leze u ruci od entry levela. Imao sam jednom entry level i imao sam priliku probati jace modele i nije ista stvar.
Citiraj:
Jer ima po mom mišljenju puno boljih odnosno jeftinijih izbora za te pare plus što možeš uzeti i dva objektiva a isti rezultat!
|
Da, mogu se sloziti da je za ostriju sliku bolje uzeti jeftinije tijelo i bolje staklo. E sad bi ja tebe molio da mi navedes te modele koji su jeftiniji, a da se mogu nositi sa ovim dvojcem po razini suma, brzini, kvaliteti izrade? Pentax K-r (za kojeg nema nekih postenih recenzija) nije los po sumu, koliko sam uspio uhvatiti na par mjesta...
Citiraj:
Ajde daj nam reci za koju vrstu fotografije ćeš koristiti fotić?
Ne napadam te ili bilo šta takvoga, dapače, samo ti želim pomoći kao i večina ovdje, zato pitam sva ova pitanja, jer zašto bi platio više ako za manje možeš imati isto ili čak više!?
|
Staviti foto u tasnicu ili preko ramena i u akciju. Nocna fotografija, macro, zgrade i sport (malo do Ucke poslikat svoje Downhillere). Doduse za sport je vazniji neki brutalni objektiv.
Ne mogu reci da nisam razmisljao i o Canon sistemu, pogotovo se ne cini losom kombinacija sa 17-85 IS za 9500 kn, ali ipak sam izbor sveo na ova dva.
Ovog lika mi se neda slusati, jer je zaglumio Clarksona. Vise mi se svidja Gordon sa svojom uvijek istom kosuljicom