pokušao sam tako ručno napraviti konekciju...pratio upute na portal.bnet.hr za ručno postavljanje i kad napravim konekciju javlja mi error 868.
ovi bnetovi operateri(opet sam ih kontaktirao), nene mislim da im je kompliment veliki ako ih nazovem operaterima. Ovi bnetovi idioti su stvarno smiješni. pričamo o problemu i nakon 10 min onih njihovih klasičnih poteza kao: "kliknite desnom tipkom na lan konekciju i pogledajte da li vam tamo piše disable" i sličnih standarnih gluposti, kažem ja njemu da imam win7 64bit verziju, a on onda onako slavodobitno: ahaa u tome je problem. pa vidite bnet na toj verziji windowsa ima poteškoća odnosno ne radi. ja:ali znam ljude koji se spajaju isto preko carnetovog ip-a na istoj verziji windowsa i njima je sve u redu. on: pa eto tako je to nekima radi nekima ne radi.
onda ženska jedna...da upišem u google "error 868" i da će mi odma izbaciti na microsoftovoj stranici što trebam downloadirati.
naravno da nije uspilo
onda sam nazvao microsoft hrvatsku i normlano da se čovjek smijao kad je čuo da su mi rekli da mogu riješiti problem tako da nazovem njih. nisu ni precizirali koji paket trebam downloadirati samo kao nazovite microsoft. taj u microsoftu kaže da će me kontaktirati kad se posavjetuje sa kolegama
e pošto vidim da nema nikakvog smisla njih ikad više zvati je li ima možda još neko kakvu ideju. hvala lijepa