Citiraj:
Autor syss
ma soba je 15m2, stvarno mala za ove spikere... basa ima maltene ko 5500, samo, jel... normalnog, brzog i kontroliranog
doduše pliva još malo na nekim snimkama, ali nisam se ozbiljnije pozabavio ni sa smještajem, ni sa br-čarapama.
@bojan... nisu oštri pretjerano, čak ni out-of-the-box, a stvarno sam alergičan na oštre visoke.
bolje pojačalo bi bilo 8003, ali brate 2k skuplje (sa popustom), dobro da sam i ovo uspio iskombinirat. 7004 mi nije nešto privlačno... veća snaga, ali mi se čini nauštrb korištenih komponenti.
inače jučer nisam preko 12h slušao, a bilo je glasno... izrazito glasno.
|
Malo jesu oštri u početku, al kad se usviraju bit će milina, posebno s marantzom.
Marantz nikad nije bio na "ti" s kontrolom basa, dubina da, al kontrola nije baš na razini rotela ili cambridge audio, možda zato imaš malo plivanja.
Ovo govorim za uređaje do 1000€, skuplje marantz nisam čuo.
lako bi ja plivanje najprije pripisao malom prostoru i eventualno nepovoljnom smještaju.
Uostalom, treba sačekat mjesec-dva da to sve legne na svoje,pa onda komentirat i tražit smjetaj.
Uglavnom, zavidim ti...meni su RS6 već dugo trn u oku i čim bude više mjesta za smještaj..peglam karticu,heh.

Baci koju sliku kad raspakiraš....pleaseee
Moji diamondi su se preporodili od kad sam s RA-04 prešao na CA 640v2, totalno drugi zvučnici...a kako bi tek igralo s MA..jooj!