Tema: WD TV Live
View Single Post
Staro 17.12.2010., 20:13   #872
chvarko
Beaker

chvarko's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
Citiraj:
Autor Doom Pregled postova
Stavio sam B-radov firmware i konfigurirao rtorrent po ovim uputama (http://www.forum.hr/showthread.php?t=600467).
Ubacim torrent preko web frontenda, u rtorrentu podesim portove i još par opcija i stvar radi odlično ali samo dok ne isključim wd na daljinski.

Što trebam uraditi da nakon uključivanja/isključivanja ili nestanka struje ne gubi postavke, ovako svaki put moram ponovno postavljati port i pokrenuti torrente ?
Upute sam ja postavio (vidiš avatar ), ali naravno i ja još nisam riješio sve male problemčiće.
Teško da na WDTV može nakon isključivanja/nestanka struje zapamtiti sve postavke.
Zato ga ne isključuj (moj WDTV je uključen mjesec dana ), i nadaj se da neće biti nestanka struje

Mene interesira jel netko uspio napraviti (u rtorrentu na WDTV-u) upload veći od Ratia 1,05?
Kako god postavio Ratio (na "No Ratio" ili "Ratio 0 = min 400%, max 420%") uvjek kad dođe do Ratia 1,05 izbaci torrent sa liste rtorrenta .
(to je dobro za downloadere jer obriše torrent kad nakupi minimalan Ratio,
ali je problem za uploadere, kada se postiže ratio "debelo" iznad 1,0)

--------------------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------------

(Edit) malo slikovitije:

Probao sam prvo "desni klik na torrent" > "Set ratio group" > "No ratio"

Nakon ove postavke torrent se izbriše sa liste rtorrenta nakon Ratia 1,05

-------------------------------------------------

Onda sam probao "Settings" > "Ratio group" > ratio0 = min.400% max. 420%

te nakon toga "desni klik na torrent" > Set ratio group" > ratio0

I sa ovim postavkama torrent "nestane" sa liste rtorrenta kad Ratio dođe do 1,05. :mad:

Zadnje izmijenjeno od: chvarko. 21.12.2010. u 21:25.
chvarko je offline   Reply With Quote