Nekoliko pitanja:
1. Slučajno sam pobrisao profil za internet (HR tmobile internet) kako do tih postavki ponovo? Može li se ručno unesti? A da nije riješenje zovi t mobile jer sam vani...
2. Po defaultu mi je stizao tekst mail poruke a na privitke sam morao kliknuti i potvrditi dl istih. Nakon malo promjena setinga imam standardne postavke (samo zaglavlja, sve, i manje od x kB) no ne mogu vratiti na početnu postavku da sav tekst skida automatski? Zna li netko riješenje?
3. Zna li netko kako podesiti da email poruke poslane sa moba poslje stižu u outlook (t-com je račun a mail je firmin)? Sada sve što pošaljem sa moba ne stiže u outlook, a nije niti na serveru.
4. Da li je netko upogonio icq na ovom telefonu? Fring i nimbuzz se konstatno ruše, dok skype i gtalk (preko nokia chata) rade savršeno? Preporuka neke druge aplikacije za icq?
5. Kako vam radi ona office aplikacija, konkretno za zip arhive? ja nisam probao niti jednu napraviti sa njom ali zip privitke od mailova ne otvara i to niti jedan?
6. Da li je netko kupaovao druge slušalice ili svi koriste standardne? Osobno ove standardne su za ništa...šume i krče pri slušanju glazbe i razgovoru preko skypa dok pri klasičnom telefoniranju nemam tih problema???
A inače telefon je super, trajanje baterije fenomenalno uz stalnu upotrebu wifi-ja. Ono za što je namjenjem odrađuje odlično a nije ograničen samo na to..Zamjerki nemam, samo pitanja gore napisana.
Hvala na pomoći.