Citiraj:
Autor amarant75
pozdrav svima. treba mi pomoć oko pregrijavnja grafičke,imam ati radeon 4850, svi ventilatori rade,nema prašine,sve čisto ali grafička mi se konstanto prigrijava,sad mi je otvoren samo ovaj forum a temperatura je na 75 c. nemogu igrat nikakvu igru duže od minute jer onda temperatura skoči na 120.sve je radilo ok u početku,čak i na novim win 7. čita sam po raznim stranim i našim forumima i nigdje nema konkretnog rješenja, uvijek se vraćaju na venilatore al meni to sve dobro radi. da li je možda do drivera od win 7 koji su updejtali ili nešto tako??molim vas ako ima neko nekakvo rješenje nek me spasi. hvala
|
e ovako, single slot hladnjak je cisti šrot, baš kad kažem čisti onda je to to, a zbog čega?!?!? n svojoj imam s1 i radi super i kad sam skinuo single nije mi dao bog mira morao sam ga raskupusati u komade i dokučio sam šta je problem, zračni kanali kroz hladnjak nisu konusni tj na početku manja rupa a na kraju, izlazu veća, nego ima ih svakakvih, ijako sve na oko izgleda super lijepo i savršeno ali nije!!! zbog takvih nazvat ćemo ih "grba" prašina se zaglavi i nema protoka zraka ijako se čini čista!!! probaj komprimiranim zrakom ili mozda jačim kompresorom ali preporučam ti tanku zicu i da to na starinjski način "pročačkaš"!!!!
Citiraj:
Autor Zagi_d
Pozdrav!
Ovako imam 4850 gainward koju sam slucajno "šokirao" s 12V i spalio sam ulaz za napajanje na grafickoj. Ona radi samo kad se optereti onda se gasi. Sad mene zanima dali itko zna jel ima kod nas tko tko to popravlja ili da bacim graficku ?
Hvala
|
nikad ne bacaj, nadji nekoga ko ima mirnu ruku neka pregleda šta je "cvrknulo" i onda lemilica cini cuda!!!!