Citiraj:
Autor ehohr
Suha utrka ima obvezu da vozis na option i prime gumama, kad je kisa mozes ostat cijelu trku na istim gumama i vrlo vjerovatno ce ti izdrzat bez da se potrose.
Znaci ako je wet onda nisi duzna ici u boks ako po suhom vremenu ne odes u boks dobijes black flag.
|
A šta kad je utrka dry, a kiša počne padat već u drugom zavoju i pada cijelo vrijeme do kraja?
Igra sam Spa na tu šemu, kiša je doslovno pala u drugom zavoju prvog kruga i padala je do kraja, bio sam na tvrdim gumama i nisam ih mjenjao...Da, igra je malo sjebana po tom pitanju, skoro da nema razlike između običnih guma i kišnih guma, razlika se jedino osjeti kad je heavy rain, tad ako nemaš full wet, onda ni tebe nema

To me na Silverstonu snašlo...
Uglavnom otišao sam na kraju u boks u 8/9 krugu i izgubio 2 mjesta, jer me upozoravalo da ću dobit crnu zastavu? Bi li je dobio da nisan otišao? U zadnje vrijeme F1 gledam samo povremenu, nisan baš na ti sa svim mogućim pravilima...
Četvrti na kraju... Prije toga nula... Silverstone DNF, Njemačka 17ti, Mađarska 19ti, čeka me Monza, tu stazu znam kao vlastit džep, bit će opet dobar rez