View Single Post
Staro 16.10.2010., 14:02   #613
Ziiky
Premium
Moj komp

Ziiky's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Citiraj:
Autor Imagine Pregled postova
Ja Denona nebi uzeo ni da mi ga netko daje.
Jednostavno nemogu smislit to zeleno svjetlo.
U svakom slucaju bolje je prosao nego da je uzeo bugovitog HK. Neka ga dopadne jedan od sjebanih modela nece se rijesiti servisa dok god je u njega.
Quote za zeleno svjetlo
Citiraj:
Ja sam na mom imao crnu naljepnicu preko toga jer nisam mogao gledat ni zeleno/crveno..baš pokušam nači fotku da ne misliš da zajebavam
Samo nije mi jasna ta njihova logika. Ako vec ugrade dimmer pa sto je toliko tesko i tih par lampicu dodati u opciju zajedno sa displayem ?!
Citiraj:
S čime to varaju ljude?
a što se tiče to drugo dvoje...kako ti jedno može bit bolje od drugog? pa te 2 stvari nisu uopče usporedljive
Kolega nam je malo polupao loncice

Citiraj:
Mislim da je razlog taj što
.....ljudi koji kupuju nešto u toj klasi ne znaju čemu to služi te isto ne koriste.

Na večoj klasi to postoji jer ljudi koji to kupuju znaju čemu to služi / žele probat neke kombinacije.

A na još večoj klasi to sigurno stoji radi reda jer ti resiveri rade dovoljno dobro bez kemijanja s vanjskim pojačalima a ako je nekom do preouta i vanjskih pojačala, takvi uzimaju procesore...
Zasto mislis da ljudi koji kupuju tu klasu ne znaju cem to sluzi. Pobogu ako mi je 5.1 zvuk u prvom planu, biram model koji ce mi to pruziti. Koji ce mi racku preout. Jedino da 2 zvucnika zasebno picnem na terasu. Ni upscale mi nije potreban posto filmove gledam sa BR-a, a i misljenja sam da rec ispod bar 10-15k nije sposoban za kvalitetan upscale, bar ne onakav kakav dobijes direktno sa BR-a i dr. derivata. A cisto sumnjam da cu ikada sjesti u polutami i zureci u strop slusati Dianu Krall kako tuli.
Radije cu pogledati kakav film, kontas. U samoci sam sa sobom, kak ti ga hifi-isti prezentiraju stereo izvedbe necu nikada slusati (karikiram...). To mi je glupost ziva. Cak mi je zanimljivije slusati pjesme u 5.1 ozvucenju (vec osjecam zgrazanje)
Pusti ti sad tu nasa trackanja i srackanja, meni su najkompetentniji AVforum i AVSforum te donekle i nas HDtv forum. A tamo koliko god sam citao i informirao se prije kupnje Onkio i Denon nudi daleko najvise bez obzira na koji cjenovni rang ciljali. Pogotovo kada je rijec o 5.1 ozvucenju. Ostalo nije vrijedno spomena.

EDIT: Mali update i kod mene:

Prije:

Poslije:

CPU: Intel™ i5@3,0GHz & CM Hyper EVO 212+
MBO: MSI Mortal
RAM: Crucial DDR4 8gb
GPU: Gigabyte GF GTX 1050 ti
HDD: SSD 128gb + WD blue 1TB
RW: LG
MON: Acer 24"
CASE: Antec Fusion Remote Max
PS: Fortron 550w modular
KB+MICE: Logitech™ K800 illuminated & G500
NAS: Synology 210j WDred4TB
HEADPHONES:Bluedio t3 plus BT

TV: Philips 55pus7805
REC: DENON x1600H
ZVUČNICI: Q Acoustics = QA3050i, QA3010i, QA3090i
SUB: SVS PB1000
MEDIAPLAYER: CoreELEC @ BeeLink GT King

Ziiky`s HTPC (some kind of it) ... LINK na topic

Trenutno ništa ...

Moje njuškalo

Ne svađaj se sa budalom jer će te spustiti na svoju razinu i pobijediti iskustvom

Zadnje izmijenjeno od: Ziiky. 16.10.2010. u 17:53.
Ziiky je offline   Reply With Quote