View Single Post
Staro 06.10.2010., 17:23   #190
mamutarka
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Moj komp

mamutarka's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor hammer_of_thor Pregled postova
Zanimljivo je kako svi koriste izraz arkada a 70% dotičnih nezna ni definiciju arkade niti je bio rođen u vrijeme kad su arkade izlazile.
evo sad kad si me ''posrao'' da i odgovorim u stilu, ti misliš da si neki djedica ovdje? iskreno, ne zanima me koliko godina imaš, više mi tvoji postovi govore, pa bih te čitajući njih strpao u vrtić sa svojim nećakom, nadalje, ti misliš da iako ja nisam rođen u vrijeme arkada nemam pravo koristiti dotične za opis igre? oprosti, ali glupo, znači da nikad ne smijem koristiti termin ''atomska bomba'' jer nisam bio živ 1945.? Ja sam prošao od NES, pa SNES, pa PS1 pa tako dalje i ti misliš da neznam što su arkade?

ubiti nisam siguran ni da znaš šta je SNES i NES, no u to neću ulaziti, ubiti zaš se prepirem s tobom kad si jedini koji je rekao da je igra dobra, igra u kojoj se na mapi nakoti 20 likova i imaju 4 četvorna metra za hodanje i svi stoje samo i buijaju se?igra u kojoj ispred sebe vidiš prolaz malo drugačiji od onog uobičajenog gdje idu svi ostali, i onda kada kreneš tim prolazom dočeka te nevidljivi zid USRED NIČEG bez ikakvog smisla eto on postoji, da ne pričam o grafici nakon koje te bole oči kao da si ih namazao koprivama, od silnog blura da zamagle očito lošu grafiku i teksture, to isto rade i curice od 14. godina kad stavljaju slike na fejs da im se ne vidi prištić.

mislim da osoba koja kaže da MOH rula, da je bolji od BC2 (koji da se razumijemo nije savršen i svaki dan vajnamo na TSu i krešemo cijelu familiju zaposlenicima DICE-a, i opet vjerojatno svi mi smo super sretni što taj bc2 postoji nakon što smo probali MOH) nema veze sa životom niti ima pojma o igrama i multiplayeru pogotovo

još jednu stvar si napisao ''Asti vel'ke igre tog BF-a, etape na mapi su 20% duže i 40ak % šire od ovoga.''

ja bih prije nadodao još jednu nulu iza 20, i 40, jer neznam uopće dal si igrao bc2 ali mape su nedvojbeno veće od MOHa, ono što MOH nudi za mapu u bc2 je spawn point, eto tako nekako.