View Single Post
Staro 05.10.2010., 20:02   #13
Pupo
Nikad sit, uvijek žedan
Moj komp

Pupo's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Radilo se malo, nabavio sam relej koji će mi palit 220V pumpu kad se upali komp.

Zasad je običan utikač na kraju al odrezat ću ga i izvest ću kabal iz napajanja koji će biti spojen poslije sklopke i na njega stavit neki konektor (vjerojatno iz auta tak da nitko nedođe u napast spojit nešto iz kompa u taj konektor) tako da kad prebacim sklopku na napajanju da mi i pumpa ostane bez napona i obrnuto.

Stavio sam radijator za probu na zadnju stranu kućišta, taman će biti. Zasad je samo pričvršćeno vezicama, moram do trgovine kupit navojnu šipku da to fiksiram kako treba.
Cijevi i kablove sam provukao kroz zadnju rupu za kartice, cijevi taman prolaze.

Sutra treba pumpa doći, pa bi konačno trebao složit sve a onda dolazi uljepšavanje kako budem skupio novce. Imam još dosta planova ali fali para.

Crijeva će biti 8mm promjera, nema smisla stavljat veća pošto su kroz radijator cijevi dosta tanke. Zasad su ventovi gore kakve sam našao u stanu. Moram vidjet što ću stavit gore, vjerojatno Xilence il eventualno AC. Ak kupim još jednog Enera, poskupit će mi vodeno za duplo

Zadnje izmijenjeno od: Pupo. 19.12.2010. u 15:42.
Pupo je offline   Reply With Quote