Tema: H4 Žarulje
View Single Post
Staro 05.10.2010., 15:52   #72
khm
Banned

Datum registracije: Dec 2006
Citiraj:
Autor lowrider Pregled postova
Da, tvornički xenon je svemir tehnologija.
Ti čovječe stvarno nemaš pojma o ničem.
Tvornički xenoni imaju žarulju i balast koja radi na ISTOM principu ko i aftermarket xenoni, sjenilo je isto ko za halogenu žarulju, razlika je JEDINO što xenon far ima AUTOMATSKU nivelaciju visine snopa svjetla, to je ono što "obični" auti imaju u kabini za štelanje ručno.
Kinesko smeće i original se razlikuju ko nebo i zemlja.
Poredaj 100 auta jedan do drugog sa različitim xenonima i svatko će skužiti na kojem autu je smeće po 500 kn kakvo imaš i ti.
Toliko o tome.

Citiraj:
I daj konačno uzmi riječnik u ruke i vidi definiciju tuninga i stylinga-ugradnja jačeg svjetla ti ne spada niti u jednu od tih kategorija, a što se tiče spominjanja seljaka, dokazao si da si stvarno klinac s kompleksima.
U kojem se to rječniku spominju riječi tuning i styling?
Vjerovatno neki interni rječnik seljo-tjunera.
Ali uglavnom i jedan i drugi pojam spadaju pod veću kategoriju - tkz. seljoberstvo, a to je i kineski xenon.

Citiraj:
Koliko su zapravo BlueVision slične Xenonskom svjetlu?

Ni blizu.
Sve te xenon efekt žarulje nemaju veze sa xenonom, nego im je balon ofarban u plavo, pa dobiš plavkasto svjetlo tj, nijansu.
BlueVision nisu ni napravljene da budu imitiraju xenon, to je obična žarulja samo drugačijeg intenziteta, jasnije osvjetljava od obične i svakako je bolji izbor i kineskog xenona.

Citiraj:
Autor lowrider Pregled postova
Ja sam redovito u Sloveniji sa svojih 8000K čajna xenonima i tak već 3 godine, nikad me nitko nije pitao za njih, ok imam leće
Ti sa tim svojim smećem ne možeš voziti ni u hr, a kamoli u sloveniji.
Ovo kažu na našem tehničkom:

Citiraj:
Ako je vlasnik kupio ksenonske žarulje čija boja (temperatura boje) prelazi više od 6000 K, onda takva svjetla iz bijele prelaze u plavičastu boju i tehnički pregled treba odbiti.
Ali ipak smo mi balkan gdje je dovoljno dati 50 kn da te pusti taman imao disko reflektore u farovima.
khm je offline   Reply With Quote