View Single Post
Staro 27.09.2010., 19:28   #1462
Child Of Bodom
Premium
Moj komp

Child Of Bodom's Avatar

Datum registracije: Jan 2010
Citiraj:
Autor Tomtam Pregled postova

EDIT2:Odakle ti da je taj LC smeće? Pa nebih bio blesav da ti preporučim smeće. A ti bolje pročitaj temu, jer za sličnu konfu ko tvoja ima preporučeno barem 5 napajanja po stranici i to debelo unutar tvog cjenovnog ranga. A to što bi ti kupio polovno pod svaku cijenu, pa makar ono bilo i preplaćeno, nije problem drugih forumaša i ti to kupi. Iskreno TAGAN i nije najpouzdaniji, k tome ovaj tvoj nema garanciju. Što je po meni veće smeće od preporučenog LC-a.
@ Tomtam

Nisam mislio da je LC smece, sorry doslo je do nesporazuma. Naime kad sam ja radio svoj "EDIT" teme ti si vec napisao svoj odgovor a to sto sam ja spomenuo "smece" u svom edit postu to se nikako ne odnosi na tvoj post ili na doticni LC.
Govorio sam opcenito "smece" samo da napomenem forumasima da ne mislim kupit bilo kaj.

Jesmo se razumjeli sad, isprika prihvacena ? hehe

p.s mislim nemam se nizasto ispricavat kad se pojam "smece" nije odnosio na tvoje obrazlaganje al eto kaj sad,samo da se zna

A sto se tice tvog preporucenog LC.a mogu ti reci da mi izgleda kao best buy za ono sto mi treba
Child Of Bodom je offline   Reply With Quote