Citiraj:
Autor Dottore
|
Citiraj:
Autor Dottore
Baschiera kod Kvatrića izgleda uredno, Pomislio sam na trenutak da urednost i fina hrana idu zajedno. Čekam Visage-ov odgovor.
|
Nemam pojma. Jedna od gomile koja mi je ostala u pamcenju kao samo jedna od. Nit je bila losa, nit sam je po necemu pamtio. Bili davno na otvaranju jer su imali veliku promociju u eteru i tu je zavrsila prica. Cak se sjecam da su vise spagete i opcenito tjesteninu ljudi isli jesti nego Pizzu. Doduse sjecam se (ziva istina) dok smo jednom jeli tamo pizzu, pauk mi se na mrezi spustao do pizze! Toliko je izgledalo sasavo da nisam mogao ni prsta pomaknuti nego sam ga doslovno promatrao sto zeli tocno napraviti? Kao da ce prizemljiti i onda se samo povukao natrag gore. Uglavnom to je bila anegdota koja se prepricavala duze od pizze
Tamo sam izgubio veslacku retro šiltericu koja mi je bila jako draga i kad sam se vratio, naravno nitko ju nije vidio
Valjda zbog grba je netko odma pokupio od prolaznika ili je neko mislio uci brze u tim
Ima vas barem 10 PCE šerifa na forumu od ponosne Trešnje. Dajte maznite jednu u Purgeru da nam javite kakve su dalje. Inace cu morati Jelca tamo zvati