View Single Post
Staro 18.09.2010., 08:51   #2
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Povremeno se pojavljuju na nasim grupama kao poklon ili prodaja. Vise kao druga opcija. Odredjeni broj vlasnika je ipak podlegao buci i spremio ih trajno u ladice a viskove poklonio.

Imaj samo na umu da je slika gornja varljiva i da se cesto moze pojaviti kao "olakšani buckling" koji je oznakom "M" serija, ali nema puni hod i puni klik onoga sto se narodski prozvalo kao prava Klikuša. Ako ju prvi put sreces, vrlo lako ce i olaksana zvucati kao takva pored danasnjih. No puna klikuša ima super duboki hod i pjevusi na tragu pisace masine

Jedna od mojih darovanih, pa usporedi oznaku (42H1292) jer po ovoj mozes biti sigurniji da ce takvu dobiti :

Donedavno je medju najboljim izvorima bila Clicky, ali u zadnje vrijeme previse gomila podatake od prodanih tipkovnica cime ostavlja krivi dojam da ima dovoljno novih ili ocuvanih. I kategorije su cudno pozicionirali, jer medju onima koje sad preporucuju upravo se znaju naci olaksani modeli. Ne znam razlog tome, ali ne svidja mi se.

eBay ih stalno ima u manjim dozama ali stanja ima svakakvih.

Negdje sam ovo vec napisao , ali jednostavno ne mogu naci taj post. Pa ce ovaj biti spremljen za ubuduce
Visage je offline   Reply With Quote