View Single Post
Staro 14.09.2010., 09:46   #5437
njoka.
Registered User
Moj komp

njoka.'s Avatar

Datum registracije: Jul 2010
Citiraj:
Autor Beo Pregled postova
Njoka razguli. Mogo si lijepo ljudima objasnit o cemu se radi
I tebi za informaciju SR Ladder i SR nemaju ista pravila.
Ja sam naveo pravila SR-a, po cemu sam ja mogo znat sta se vi igrali.
Ajde ucini mi uslugu i ne obracaj mi se, hvala.

BTW ovisno o ladderu pravila se mijenaju. Nakon sljedeceg updatea ce biti vjerovatno drugacija ladder pravila.
Igram za "Paranoia" od pocetka svih laddera i znak kako stvari stoje. Najbolje da nemam pametnijeg posla nego da "tu pisem neistine i da me treba banat" ...

EDIT: Summer cup i ladder atm imam totalno drugacija pravila. Ja sam mozda posto ona po kojima sam igro prije 2-3 dana tako da plz googlaj ili bar baci pogled na ESL prije nego me napadnes
Ne brini,ljudima sam lijepo sve objasnio i trudio sam se biti maksimalno fer i korektan.Kako kazes nisi znao tocno sto smo igrali,a opet si bio toliko slobodan da krenes pisat i napadat ljude usprkost sansi od 50% da si u krivu.
To sto se ti pokusavas napravit pametan tvoja je stvar,ali molim te kad sam ja u pitanju zaobidi razgovor u sirokom luku i prestani pronalazit probleme tamo gdje ih nema.Ova pravila koja sam ja naveo su vec nekoliko tjedana na snazi,znaci nisu se promjenila jucer ili prekjucer !
Zasto bi ja trebao progooglat i bacit pogled na ESL?
Ti si taj koji je iznio neistine i ti si taj koji je trebao malo vise googlat jer su mozda kako ti kazes pravila bila outdated.Ja sam i vise nego dovoljno googlao i prilozio link koji podupire moje tvrdnje direktno sa ESL-a.
Da napomenem,ti si taj koji je mene prvi nazvao prevarantom tako da je moj odgovor mogao biti ocekivan.Bezobrazno je drugom rec da ti se ne obraca,ako ti njemu napises poruku na koju treba odgovorit...

njoka. je offline   Reply With Quote