Tema: Mafia 2
View Single Post
Staro 26.08.2010., 16:46   #460
slavonac90
Premium
Moj komp

slavonac90's Avatar

Datum registracije: Sep 2008
Citiraj:
Autor DJ Distinctive Pregled postova
malo da ja kažem svoje dojmove
nisam igrao puno, nekih 2 sata sveukupno, i nije ispunila očekivanja, bar ne moja, jer sam računao da će bit bolja od gta 4, a nije, i nekak mi je prvi dio bolje lego nego ovaj, da ima dobrih fora - ima, al nemože se mjerit sa gta, bar ne po nekim detaljima i mogućnostima, koji se ne čine da su tolko bitni, ali ipak nedostaju. svaka im čast na optimizaciji, što je je, stvarno je dobro optimizirana, dok mi je gta na sve low šteko, ova na medium leti. da ću ju preć - oću, al nije mi ni približno gušt kao kod gta.
mafia i gta nisu uopće igre koje se mogu uspoređivati,mafia je sasvim drugačije osmišljena od gta,mafia je rađena u filmskoj atmosferi,orijentirana posebno na priču zato i je linearnija od gta,dok je u gta veća sloboda kretanja u prvom planu i otvoreni svijet...uglavnom obje igre su odlične ali ih se nikako ne može staviti u isti koš i uspoređivati.

uglavnom ja sam zadovoljan igrom,ima sitnih detalja koji me malo malo razvesele,kao npr. kad se zabijem u tuđi auto pred murijom i lik me izbaci iz auta da me oće mlatit i onda na kraju on najebe od strane murije
misije su predobro napravljene,baš se lagano uživiti u igru i u priču,atmosfera predobra itd.,uglavnom ovo što sam za sada vidio mi se sviđa,trenutno sam na chapteru 8,predobra fora s prodajom cigara
slavonac90 je offline   Reply With Quote