Meni Protoss na very hard redovito po svakom naletu pošalje 2 Carriera, 4-5 Void Raya, 10ak Zealota, 10ak Stalkera, 3-4 ona mala što mogu štit oko svojih staviti i možda 2 Colosusa, to je naravno kad se već razvijemo. U prva 2 naleta samo šalje Zealote i Stalkere sa tim supportom što baca štit od ranged damagea.
AI je stvarno taktika 0 , jer sve to pošalje na glavni ulaz a meni pred bazom 10 photon cannona, 4 Colosusa, 10 Carriera, 10 Void Raya, Mothership i par Immortala.
Samo poslije naleta ponovo sagradim par photon cannona i to je to (dok na drugoj strani štancam assault ekipu pa kad ih imam dovoljno samo protunapad na dosta slabo branjenu bazu.
Inače ja igram samo na večim mapama, ja protiv AI-a stavim na bar 2vs2 mapu, često i veću. Na manjima nisam probavao (vjerovatno na manjoj mapi te brže nađe i krači mu je put do tebe pa zato)
Citiraj:
Autor zwer
Konkretno, vs. Terrana je najteze branit napade zbog Siege Tankova... govno ima domet za popizdit
.
|
Zato mi pred bazom uvijek stoji hrpa avijacije i njih prve sredim
A najteže se braniti sa Zergom, brzo se mora forsirati Lair da mi Overlordi mogu sipati Creep pa da si obrane postavim dosta naprijed, a puno se toga mora sagraditi (lair, spawning pool, roach warren i hydralisk den) da dobiješ prve Hydre i Roacheve.
A za to sve jako puno resursa treba, a njih nema nikad na početku.
Evo skuhao si kavu i idem probati sa Terranima protiv AI na Insane, random rasa.