View Single Post
Staro 10.08.2010., 14:59   #17
win32
Premium
Moj komp

win32's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
Smile

Citiraj:
Autor nino Pregled postova
Definitivno bi trebala ploca beepat ako imas spojen beeper. Nemoj silovat grafu, testiraj kod nekog, jer moguce da ti je maticna banani.

Btw, iskljuci joj napajanje i pusti je par sati bez baterije.
Budem i to probao....ma samo da skuzim u cemu je problem tj. koji dio ne radi i to je to, onda dalje lagano samo kupim ono sto ne valja.

Tako da i tu lijepo molim ako ima netko iz ZG da isprobamo graficku i u krajnjem slucaju napajanje neka se javi na PM pa se dogovorimo gdje i kada....

Jer mi se ne kupuju stvari na slijepo posto necu kupit neku jeftinjak grafu tj. ne idem sa konja na magarca.

Edit:

Isprobano ovo sa baterijom i opet totalno ista stvar....stalno svijetle one tri LED-ice.
Sve se u kompu upali, hardovi i ventovi vrde, DVD-RW se upali......osim graficke kartice.

Isproabao sam grafu stavit u oba slota i mislim da je simtom jednostavan: smrt kraficke kartice....no cudno je sto se pale LED-ice od napajanja i pregrijavanje, ali mozda se grafa totalno zblesirala pa je to u pitanju.

Edit 2:

Sve radi ko' sat!

Ovako, izvadio van napajanje i probao jos jednom sve prespojit i komp se sasvim normalno upalio. Znaci nemam pojma u cemu je stvar...izvadio napajanje, sve jos jednom spojio i graficka + cijeli komp se upalili od prve i bez greske.

Hvala jos jednom svima!

Moze lokot.

Pošteni trgovac: 1, 2, 3, 4, 5...

Zadnje izmijenjeno od: win32. 11.08.2010. u 13:15.
win32 je offline   Reply With Quote