Citiraj:
Autor wireless_os
Mozda je reverzibilni mislio na to da je tesko ih natjerati da zvuce dinamicno, poput mozda nekih drugih zvucnika. A da ih nije tesko tjerat vjerojatno mislis da sviraju glasno, to je istina...no meni osobno ta glasnoca nista ne znaci, jer vecinom slusam na dosta tiho.
|

reverzibilni priča gluposti.
Samo onaj tko više filozorifa nego se kuži u elektroniku, elektroakustiku i hi-fi može mjesecima imati doma M34i, isprobavati sve ono što je on naveo i reći da je to zvučnik kojeg je teško tjerati.
Doduše, možda je imao napola spaljene zvučnike...
naravno da će zvučnik zvučati plitko ako ga spojiš na pojačalo koje nije u stanju pojačati tranzijente. svaki zvučnik će tako zvučati. i naravno da je na Rotelu bilo najdinamičnije jer je Rotel poznat po tome da nemaju puno kompromisa kad projektiraju pojačala i da imaju brdo snage u rezervi za tranzijente (što je jako bitno za dinamiku odnosno trenutak kada pojačalo odjednom nakon npr. 5W poželi 105W iz napajanja u svega par milisekundi).
Citiraj:
Autor B-Link
@ medo-daj mi reci šta si sve slušao sam Marantz pm7001 i kako je zvučalo???
|
Nažalost nisam imao tu čast poslušati tog Marantza kao niti jednog novijeg. Ono što sam slušao sam uglavnom slušao previše površno da bi išta mogao reći. Frend ima već 5god nekog Marantz SR-5000 i za taj model mogu reći samo dobre stvari.