Tema: Žderonje
View Single Post
Staro 27.07.2010., 14:26   #20194
mhadina
Premium
Moj komp

mhadina's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
di je taj famozni Deda u ZG? jebemu, išli smo poslovno nedavno u ZG i kao idemo nać Dedu. i naravno, jedan pametni sa nama zna di to je, kao bio je 100 puta. na kraju nas je odveo tamo u blizinu autobusnog kolodvora gdje je nekoliko fast-foodova u nizu. on je mislio da je onaj na ćošku Deda

ok, jel može neko opisati lokaciju, gdje je to. ja sam seljak iz Karlovca i ne snalazim se najbolje u Gru... Zagrebu
Slijedite tramvaj od "Savskog" mosta u smjeru zapada i kad prvi put stane a to je kad skrene iz Selske to je prva stanica od mosta pa onda Deda je kod cca sedme stanice ili cca 3km od mosta s desne strane od pruge. Nasuprot dede s kontra strane pruge je Marinero - ak tu zalutate isto je predobro.
Ima ali - kod Dede ne možete s glavne ceste nego na križanju prije sedme stanice desno pa kod Starog kotača (najbolje pogođeno mljeveno meso za roštilj u svijetu) u ulicu lijevo do kraja.........
hehehe
opis je točan ak se snađete

Citiraj:
Autor Ladybug Pregled postova
Otvorila se i palačinkarnica kod starog okretišta u Dubravi, prek puta Konjščinske!
Nema palačinkarnice do pečernjarnice !
ili nema čokoladice do svinjice !
hehe
  • Ne ponizuj se pred budalom i ne budi pristran pred mogućnicima.
  • Ne budi silovit na jeziku a lijen i mlitav na djelu.

Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 27.07.2010. u 14:31.
mhadina je offline   Reply With Quote